Taylor Kitsch. Colin Farrell. Brad Pitt. Garett Hedlund. Listen over potentielle arvtagere til Matthew McConaughey og Woody Harrelsons politimænd i ”True Detective” er lang. Og nu er der blevet føjet et noget overraskende navn til listen.

Se også: Colin Farrell lander måske en hovedrolle i “True Detective”.

TVline.com skriver, at den amerikanske komiker Vince Vaughn, der bedst er kendt fra film som ”Wedding Crashers”, “Swingers” og ”Old School”, er i forhandlinger om en af hovedrollerne i den anden sæson af HBO’s grumme politidrama.

Seriens skaber, Nic Pizzolatto, har bekræftet, at serien vil finde sted i Californien og have fire skuespillere i de bærende hovedroller. Om Vince Vaughn bliver en del af det cast bliver vi klogere på, når anden sæson af “True Detective” får premiere til januar næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 steadi07 9 år siden

Nej.

McConaughey overraskede i første sæson, det vil jeg ikke afvise, men nej til Vince Vaughn.
Gravatar

#2 Frederik 9 år siden

Mener at have læst at hans rolle faktisk ikke ville være politibetjent, men borgmester eller sådan noget. Prøver lige at støve et link op.
Gravatar

#3 Nagash 9 år siden

1# Hvordan overraskede McConaughey i første sæson? Var det ikke gået op for dig for længst, at han var brudt ud af sin typiske tøsefilmsroller?

Jeg er dog heller ikke den store Vaughn fan. Men jeg har ikke set ham i et drama endnu, og jeg har på fornemmelsen, at under ordentlig instruktion, så kan han muligvis skinne igennem i sådan en rolle. Man skuespillere viser ofte først deres sande potentiale, når de bevæger sig væk fra de roller, de kan spille på autopilot.

Jeg har bestemt tillid til holdet bag serien, så hvis Vaughn får en rolle, så skal det helt sikkert også nok blive godt.
Gravatar

#4 Baby Strong 9 år siden

Så springer jeg nok denne sæson over.

#3 Øh flot Einstein.
Gravatar

#5 Nagash 9 år siden

#3 Hvad mener du? Har jeg fornærmet dig på nogen måde?
Gravatar

#6 Baby Strong 9 år siden

#5 På ingen måde, men den første tekst til #1 virkede rimelig provokerende.
Jeg blev selv overrasket over hans præstation, selvom jeg havde set Mud.
Gravatar

#7 Nagash 9 år siden

Den var sandelig ikke ment som provokation. Det var nu mere fordi, at han har haft mange roller i alt andet end tøsefilm på det sidste. Og så ville jeg egentlig prøve at koble det lidt sammen med Vince Vaughn, da han jo også plejer at være ret typecastet. Måske han kan lave samme nummer? :)
Gravatar

#8 HighFlyer15 9 år siden

Vince Vaughn kan ikke spille andre end Vince Vaughn.
Er verden ikke træt af den karakter?
Lidt ligesom Seth Rogen kun kan spille Seth Rogen.
Gravatar

#9 Nagash 9 år siden

Enig med Seth Rogen. Springer per automatik helt over filmmed ham.
Gravatar

#10 holddakæft 9 år siden

faktisk har han spillede alvorlige roller før og han gør det ret godt

Skriv ny kommentar: