Filmselskabet The Film Department (“Nådesløs hævn”) har erhvervet sig rettighederne til actionkomedien “True Memoirs of an International Assassin”, skrevet af Jeff Morris.

Handlingen følger en almindelig fyr, som tilbringer sin kedelige tilværelse som revisor om dagen, mens han om natten skriver på en roman om det liv, som han ønskede, at han havde – en “selvbiografi” om en genial, frygtløs og glamourøs lejemorder.

Da et forlag køber hans bog, siger han sit job op, og hele verden tror, at han virkelig er en hård, international lejemorder. Men på en ferie i Belize bliver han mødt af en narkobaron med et omfattende våbenlager, 2 millioner dollars i kontanter og et tilbud, som han ikke kan afslå: At slå landets premiereminister ihjel.

Filmen har endnu ikke tilknyttet en instruktør.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 MOVIE1000 12 år siden

lyder til at kunne blive ret sjovt, men jeg vil først se hvem instruktøren og hovedrolleindehaveren bliver
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Nicki52 12 år siden

Filmen kommer sikkert til at hedde på dansk "En lejemorders bekendelser". Men filmen lyder meget sjov. Men jeg vil have mere end to millioner dollars.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#3 filmz-Assi 12 år siden

Hah kunne ikke lade være med at tænke Confessions of a Dangerous Mind da jeg læste den titel. Lyder som om den har potentiale til at blive sjov nok.

Skriv ny kommentar: