Det sørme, det sandt snart december, og TV 2 har i år gravet godt ned i gemmerne og støvet “Pyrus – Alletiders julemand” af. Den populære julekalender bliver nemlig genudsendt fra den 1. december, og juleeventyret bliver i år udvidet med en ny Pyrus-app, der indeholder en række helt nye oplevelser og overraskelser.

Se også: Julekalender med Netflix og Filmz

Den nye app skal bruges sammen med en lågekalender, der er udformet som et brætspil. Ved at holde sin Pyrus-app henover lågerne, kan man hver dag åbne en ny interaktiv låge, hvor Pyrus og nissepigen Kandis springer frem og præsenterer en ny opgave eller hemmelig oplevelse.

Man kan opleve 24 unikke 3D-scener med Pyrus og Kandis, flyve med Pyrus på heksekost gennem Rigsarkivet og deltage i en sjov quiz og vinde billetter til biografen. Pyrus-appen fås både til iPhones, iPads og Android telefoner og kan hentes på App Store og Google Play fra midten af oktober.

“Pyrus – Alletiders julemand” er den tredje julekalender i Pyrus-serien, som begyndte i 1994 med ’Pyrus – Alletiders jul’, der skabte en tradition for familiejulekalendere med både underholdning og oplysning om julens historie. Den frække og nysgerrige nisse Pyrus (Jan Linnebjerg) blev elsket af danskerne i fire serier på TV 2 og er en af de mest sete julekalendere gennem tiden.

“Pyrus – Alletiders julemand” havde premiere i 1997, blev genudsendt i 2007 og er, som de andre i Pyrus-serien, skrevet og instrueret af Martin Miehe-Renard og pro-duceret af Frontier-Adaptor.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: