Leonardo, Donatello Michelangelo og Raphael er der naturligvis. Men også gamle kendinge af “TMNT”-universet som Bebop, Rocksteady og den klamme Krang kan du opleve i det nye tv-spot fra “Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”.

Se også: Folkene bag “TMNT 2” lover: Sequel bliver meget bedre end 1’eren

I “Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows” får skurken Shredder hjælp fra gamle kendinge som Bebop, Rocksteady og Krang. De fire turtles får hjælp til at bekæmpe skurkene af manden med skimasken, Casey Jones, der spilles af Stephen Amell, som også skal fungere som flirt til Megan Fox’ reporter i det gule tøj, April O’Neil.

Dave Green har overtaget instruktørposten fra Jonathan Liebesman, imens Michael Bay igen er producent.

“Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows” får premiere den 2. juni.

Følg Filmz på FacebookVis kommentarer (5)
Gravatar

#1 st0rm 7 år siden

Ville gerne se frem til den, det var noget af det bedste fra min barndom trods alt.
Men efter den sidste film, så regner jeg ikke med at blive andet end skuffet desværre..
Gravatar

#2 Ceepa 7 år siden

det virker som om de prøver at finde tilbage til 80'er animationsserien. Jeg tvivler dog alt for meget på at det lykkedes. Hvis det da er muligt efter den sidste film
Gravatar

#3 Mads47 7 år siden

Jeg havde ingen forventninger til den første film, ud over at den ville være udholdelig at se. Det var den skam også på alle punkter, så der er ikke optimisme at hente hos mig ang. denne film. Ved ikke om det er mig der er vokset fra Turtles eller den sidste film, bare ramte helt ved siden af med tåkrummende humor.
Gravatar

#4 Carmul 7 år siden

Bare det at skulle sætte sig ind i en film der omhandler nogle store skildpadder i undergrunden der spiser pizza og slås mod underverden. Jeg kan slet ikke tage det alvorligt på noget som helst plan. Måske på et skråplan, men så ellers heller ikke på andre måder.
Gravatar

#5 Naggzu 7 år siden

Jeg syntes nu at den første film var underholdene, jeg ser den gerne igen. Jeg var dog skuffet over shredder, men det ser ud som om at de prøver at holde sig mere til tegneserien denne gang, så dette er da en film jeg ser frem til.
Film behøver ikke at være stor fortællinger med et dybt budskab, de skal primært underholde og det tror jeg denne film vil gøre.

Skriv ny kommentar: