Det kan næsten ikke bliver mere Roland Emmerich. USA ødelægges til tonerne af den amerikanske nationalsang, der stolt spiller ind over ødelæggelserne i denne nye trailer til “Independence Day: Resurgence”.

Will Smith om sin “Independence Day”-død: Det er frygteligt

I “Independence Day: Resurgence” har verdens nationer opbygget et forsvarsprogram ved hjælp fra teknologi fra rumvæsnerne. Men det viser sig langt fra nok til at redde Jorden imod næste angreb fra rummet. Kun en lille gruppe personers opfindsomhed kan redde kloden fra udryddelse.

Roland Emmerich instruerer denne gang skuespillere som Jeff Goldblum, Bill Pullman, Liam Hemsworth, Maika Monroe, Jessie Usher, Joey King, Sela Ward, Brent Spiner, Vivica A. Fox, William Fichtner, Charlotte Gainsbourg og Judd Hirsch.

“Independence Day Resurgence” får dansk premiere d. 23. juni.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 4 år siden

Trailer 1, efterlod et mere interessant indtryk på mig.

Alt var også overdrevet stort i første film (sjovt nok, når hele byer skulle gå op i flammer) - mennnn syntes faktisk næsten at det her ser ringere ud...altså effekterne.

Nu er der jo også gået mange år siden første film og man kan jo ALT med cgi idag...men syntes det ser mere kunstigt ud.

I 1'eren byggede de jo også små modeller (eller faktisk ret store) og sprang dem i luften osv. Det er selvfølgelig mere tidskrævende og koster dollars...men syntes alligevel at jeg fortrækker den slags...CGI er sikkert fint nok, men syntes det ødelægger mere end det gavner. Film der er sovset ind i det virker for mig sådan lidt...jeg ved....er hvertfald ikke fan!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 moulder666 4 år siden

Jeg forventer mig absolut intet af denne film - well, andet end masser af CGI, store eksplosioner og masser og masser af patriotisme!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 Salene 4 år siden

Min Hype droppede også gevaldigt:(
Gravatar

#4 Star Trek fever 4 år siden

Glæder mig, glæder mig, glæder mig......

Har ventet i årevis på denne film. ID4 er jo en af de, hvis ikke DEN bedste, <-- ja det sagde jeg, rum invasions film nogensinde.

Brent Spiner??? WTF.... Blev han ikke rimeligt aflivet i ID4????
Get woke, go broke.
Gravatar

#5 Gridlock 4 år siden

Star Trek fever (4) skrev:


Brent Spiner??? WTF.... Blev han ikke rimeligt aflivet i ID4????


Gjorde han nu også det?
Det er det med Hollywood ind til de siger karakteren er D Ø D kan han altid vende tilbage på en eller anden måde
Ta Ripley fra Alien filmene, i nummer 3 hoppede hun vitterlig i en kæmpe tank smeltet metal, og stadigvæk kom hun tilbage i nummer 4.
Ja hun var en klon men den slags småting kan Hollywood ikke ta sig af, så Brent Spiners karakter kan komme tilbage så længe, Brent Spiner stadigvæk gider det og Hollywood er villigt til og betale hans løn
Gravatar

#6 Therewillbeblod 4 år siden

# 5 Var han det ikke ham den lang garnede professor??

Han fik da bare proppet en alien op i røven, som derefter brugte ham som en hånd dukke...det dør man ikke af, sidst jeg tjekkede....det var i Esbjerg...
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#7 infrequent 4 år siden

åh god.... den ser dog elendig ud.
80% af all movies should not have been made.

Skriv ny kommentar: