Folkene bag den kommende “Independence Day Resurgence” ville ikke opfylde Will Smiths lønkrav for at returnere i rollen som Steven Hiller. Derfor er karakteren Hiller slået ihjel, hvilket Will Smith bestemt ikke er begejstret for.

Første trailer: Fjenden er tilbage i “Independence Day: Resurgence”

På det officielle “Independence Day”-site WarOf1996 står det således, at Hiller døde i en flyulykke i tiden efter “Independence Day” i 1996, og altså inden “Independence Day Resurgence” begynder. Den beslutning er Smith ikke så vild med:

”Det var frygteligt, da jeg fandt ud af, at min karakter er død,” siger Smith således til Yahoo! Movies.

Stjerneskuespilleren bærer dog ikke mere nag, end at han glæder sig til at se den kommende Hiller-fri “Independence Day”-sequel:

”Traileren ser virkelig cool ud. Jeg kommer til at sidde med tårer i øjnene, når den her kommer ud.”

“Independence Day Resurgence” får dansk premiere d. 23. juni 2016.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Fc-Sonny 5 år siden

Jeg synes helt ærligt at det er pisse ærgerligt at Will Smith ikke er med.

Independence day uden Will Smith er som Terminator uden Arnold Schwarzenegger.
Gravatar

#2 Kaversmed 5 år siden

Fc-Sonny (1) skrev:
Jeg synes helt ærligt at det er pisse ærgerligt at Will Smith ikke er med.

Independence day uden Will Smith er som Terminator uden Arnold Schwarzenegger.


Arrgh det er vist noget af en overdrivelse.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 st0rm 5 år siden

Smith's karakter var en helt, men på ingen måde essentiel for plottet eller missionen.. Han var bare "the right guy in the right place at the right time".
At han skulle være den samme helt igen ville være helt forkert, modsat Goldblum's karakter der de-kodede deres signal og var deres "foremost scientist" og ville have haft en vigtig rolle at spille efter etteren.
Gravatar

#4 Therewillbeblod 5 år siden

st0rm (3) skrev:
Smith's karakter var en helt, men på ingen måde essentiel for plottet eller missionen.. Han var bare "the right guy in the right place at the right time".


Enig, jeg mener at Smith og Quaid-siden af 1'eren er "b-historien"...det er Pullmann og Goldblum, som har hovedrollerne i den centrale historie.

Smith har efter min mening kvajet sig, på sin griskhed. Ligesom han takkede nej til Django Unchained...men det var vidst ikke penge...det var noget med at han ikke ville være med, når han ikke måtte slå skurken ihjel...
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#5 Nagash 5 år siden

Sådan går det, når man bliver grådig. Tough luck for Smith, men fedt stunt af forfatterne. Det kan måske få nogle overbetalte skuespillere til at tænke sig om :-)
Gravatar

#6 silegnaV 5 år siden

#4 Der florer lidt forskellige grunde til, hvorfor han ikke fik rollen. Et rygte er, at da Smith blev tilbudt rollen, var Django ikke hovedpersonen og var derfor en for lille en rolle for Smith. Et andet rygte er, at Smith havde ændringer til manuskriptet, hvilke QT ikke kunne accepterer. Jeg tror dog selv på, at det var det økonomiske aspekt, der afholdte Smith. QT's film er kendt for, at give en mindre løn til skuespillere end ellers, men giver til gengæld et karriereboost. Min egen overbevisning er, at Smith eller Foxx er det samme som pest eller kolera. Værste casting i QT's karriere. Kan lige i den sammenhæng også lige Jonah Hill...
Gravatar

#7 Therewillbeblod 5 år siden

# 4 Enig i at Foxx og Hill, giver en lidt mærkelig smag i munden i en Tarantino film ;)

Men Leo overraskede mig rigtig positiv i DU!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#8 Pistolprinsen 5 år siden

Will Smith står som nummer 2 på listen over de mest overvurderede, og ganske ringe skuespillere - kun lige under Kevin Coster som nummer 1.

Vi er mange, der er rigtigt, rigtigt glade for at han ikke er med i ID2!
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?
Gravatar

#9 Nagash 5 år siden

Siden hvornår er Kevin Costner blevet en ringe skuespiller?
Gravatar

#10 Geekalot 5 år siden

#9 tror bare det hans egen lille liste, han remser op af, og generalisere på :)

Skriv ny kommentar: