Efter lang ventetid med mange skuffelser kan fans af David Lynchs tv-serie “Twin Peaks” endelig ånde lettet op. Sæson to af den populære serie er endelig blevet bekræftet til udgivelse på dvd.

Udgivelsen af “Twin Peaks: Season Two” er flere gange blevet forsinket over de sidste par år, på grund af sæsonens dårlige masterkopi, men nu kan Paramount annoncere, at det nye dvd-sæsonbokssæt vi blive udgivet i Australien til november, hvor der også vil medfølge bonusmateriale. Samtidig udsendes der også en “Twin Peaks: The Complete Collection”, der indeholder begge sæsoner af hitserien.

I sæson 2 løses Laura Palmer mysteriet, der blev opsat i den første sæson, og navne som Heather Graham, Billy Zane og David Duchovny bliver tilføjet rollelisten.

“Twin Peaks: Season Two – Special Edition” udsendes i Australien på dvd 2. november, og det kan derfor formodes, at udgivelsen også vil ramme i Europa og USA omkring samme tid.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#11 Hal60 16 år siden

Herligt... Den skal da hjem på hylden.
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.
Gravatar

#12 wiseguy 16 år siden

Kan ikke huske om jeg har set sæson 2 - har den været vist i dansk tv?
Det er 100 år siden, at jeg har set sæson 1, ja det var dengang den blev vist i tv, også så jeg biograffilmen i sin tid. Men sæson 2 siger mig slet ingenting!! Tror ikke at jeg har set den!!!
Men helt klart en lækker serie, som jeg klart har lyst til et gensyn med - David Lynch caster altid gudinde skønne kvinder i sine film ;)
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#13 nakalay 16 år siden

#10 Windom. Men forglem ikke Pete Martell, spillet af verdens hidtil mest talentfulde skuespiller Jack Nance. :)

#12 Jada. Den første sæson varede kun 8 episoder, resten er sæson 2.
We've got chicken tonight. Strangest damn things. They're man made.
Gravatar

#14 myggen 16 år siden

#12: Herhjemme har der aldrig været 'skelnet' mellem sæsonnerne, hele serien er blevet sendt i et hug (mange gange). Det var vist højst allerførste gang den blev sendt, at der var en kort pause mellem 1. og 2. sæson.

Edit: Tarvelig edit, dér! Fik mig lige til at se tåbelig ud :)
Kværulant extraordinaire
Gravatar

#15 wiseguy 16 år siden

#13+14 hmm så har jeg sku' nok set det hele alligevel - så må jeg hellere rykke den samlede udgave hjem til et gensyn...
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#16 wiseguy 16 år siden

#14 LOL gustent foto, du har fået sat på din profil - respekt! ;)
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#17 myggen 16 år siden

Hvad snakker du om? Sådan ser jeg ud! :)
Kværulant extraordinaire
Gravatar

#18 wiseguy 16 år siden

#17 sorry! så god bedring da ;)
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#19 NightHawk 16 år siden

Wuhuu! Så blev det andet store udgivelses mysterium endelig løst, (det første var "Blade Runner"). Jeg glæder mig som et lille barn i en kaffebar :)

Meen hvem ved, måske er det så alligevel for tidligt at glæde sig. Med al den dårlige karma der har omgivet sæson 2's udgivelse, så sku' det ikke undre mig om der af uransagelige årsager igen igen dukker et problem op, der gør at det hele må rykkes endnu engang.

Alle "Twin Peaks" fans kryds jeres fingre nu!
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#20 dolphinfriendly 16 år siden

Nice. Det har været under opsejlning længe, at 2007 skulle være året hvor rettighederne og de tekniske sider i sagen blev løst. Ærgeligt det først bliver til november, men nu er der trods alt en dato på udgivelsen...jeg ser frem til at få flere råd fra kvælekvinden! :)

Skriv ny kommentar: