Tilbage i juni blev der vakt stor jubel blandt fans af tv-serien “Twin Peaks”, da det blev offentliggjort, at den længe savnede anden sæson af David Lynchs successerie endelig ville blive udsendt på dvd i år – men glæden har nu vist sig at være kortvarig.

Dvd-udgivelsen af “Twin Peaks: Season Two”, som allerede har været undervejs i flere år, var senest sat til at blive udsendt i Australien til november. Men Paramount Home Video kan nu melde ud, at udgivelsen formentlig først vil kunne erhverves tidligst til maj næste år – og også denne dato kan muligvis blive skubbet. Fans må derfor stadig væbne sig med tålmodighed.

I sæson 2 af “Twin Peaks” løses Laura Palmer mysteriet, der blev opsat i den første sæson, og navne som Heather Graham, Billy Zane og David Duchovny bliver tilføjet rollelisten.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 filmz-The Omen 15 år siden

Bare lige for at have én ting på plads: Lynch er ikke alene skaberen af Twin Peaks. Mark Frost har haft ligeså stor indflydelse på serien. Såvidt jeg husker, har Lynch kun instrueret 3 episoder.
Don't waste my motherfucking time.
Gravatar

#22 squee 15 år siden

#14
Sandt nok at afsnittet sætter gang i hele svineriet, men til gengæld er flowet bare ikke helt lige så godt, som i de efterfølgende afsnit.
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#23 Cherrn 15 år siden

#18

Taget i betragtning af at mange af de shows ikke findes på DVD allerede eller i hvert fald ikke i de samme udgivelser (Simpsons seasons 9-16 f.eks.), og at at varerne bliver solgt til ekstremt høje priser, tør jeg gerne at sige at det de laver er komplet ulovligt :)
Gravatar

#24 filmz-BrotherJack 15 år siden

#14

Det passer ikke. Lynch har instrueret 6 afsnit. Piloten, episode 3 (1. sæson), episode 1+2 (2. sæson), episode 7 (2. sæson) og episode 22 (2. sæson).

Mark Frost har kun skrevet afsnit, men ja, han er også medskaber. Man skal dog være godt blind for ikke at se hvor stor inflydelse Lynch har haft på de afsnit han ikke har instrueret. De afsnit han så har instrueret er efter mit synspunkt muligvis nogle af de bedste tv-afsnit nogensinde - de er gennemført Twin Peaks, og der bliver spillet på så mange ting, hvilket mange andre Twin Peaks-afsnit mangler. Ikke fordi de er dårlige, men bare fordi de ganske enkelt ikke kan leve op til Lynch - og det er forståeligt. Jeg vil stadig vove at påstå at piloten er et af seriens bedste, og kun bliver overgået at andre Lynch-afsnit. Og jeg mener stadig (modsat squee) dramturgien, virkemidlerne, flowet og skuespillet er helt i top.

Skriv ny kommentar: