Tilbage i juni blev der vakt stor jubel blandt fans af tv-serien “Twin Peaks”, da det blev offentliggjort, at den længe savnede anden sæson af David Lynchs successerie endelig ville blive udsendt på dvd i år – men glæden har nu vist sig at være kortvarig.

Dvd-udgivelsen af “Twin Peaks: Season Two”, som allerede har været undervejs i flere år, var senest sat til at blive udsendt i Australien til november. Men Paramount Home Video kan nu melde ud, at udgivelsen formentlig først vil kunne erhverves tidligst til maj næste år – og også denne dato kan muligvis blive skubbet. Fans må derfor stadig væbne sig med tålmodighed.

I sæson 2 af “Twin Peaks” løses Laura Palmer mysteriet, der blev opsat i den første sæson, og navne som Heather Graham, Billy Zane og David Duchovny bliver tilføjet rollelisten.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#11 gi-jones 15 år siden

Hehe, det tager jeg som et nej.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#12 El vez 15 år siden

Twin Peaks er smukt. Se S1 og deltag i frustrationen :)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#13 squee 15 år siden

#9
Både ja og nej, fordi man bliver selv nødt til at sortere i de ting man oplever i serien. Til at starte med tænkte jeg, at jeg hellere måtte holde øre og øjne åbne, fordi jeg vidste hvordan de fleste Lynch film plejer at udfolde sig, men sådan var det ikke helt alligevel. Selvfølgelig skal man være opmærksom, men der kører ufattelig mange små sidehistorier, der kræver ens opmærksomhed men så heller ikke mere end det.
Sæson 1 kan erhverves få små 200kr på Play.com, så jeg vil klart anbefale dig at købe pakken, hvis du kan overskue pilotafsnittet, der mildt sagt er lidt tamt, men overlever du dette afsnit, så tager fanden ved serien.
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#14 filmz-BrotherJack 15 år siden

# 13 aha.. hvorfor skulle piloten være tam? det er jeg på ingen måde enig i. piloten er jo genial! den sætter jo alt igang og præsenterer alle karaktererne på den fede måde! den er da indbegrebet af Twin Peaks, efter min mening

er der noget der er tamt, er det da de episoder der følger afsløringen af Laura Palmers morder.. der forsvinder det lynch'ede for alvor fra serien, og sådan forholder det sig faktisk i 10 afsnit! men så kommer Lynch også tilbage og afslutter serien perfekt.
Gravatar

#15 dolphinfriendly 15 år siden

For helvedet da osse...hvilken farce.

Gravatar

#16 filmz-kain 15 år siden

Det er jo lige før, at man fristes til at købe "The Complete Twin Peaks" på DVD til små $100, når de bliver ved med at udskyde anden sæson!
Gravatar

#17 dolphinfriendly 15 år siden

#16 Til den tid har der været inflation, atomkrig og invasion fra det ydre rum. Så du skal ikke være sikker på at kunne bruge dollars længere.

Gravatar

#18 filmz-kain 15 år siden

Man kan hos TV Shows on DVD købe "The Complete Twin Peaks" - og i øvrigt mange andre tv-serier - for $100 - dog ved jeg ikke, om foretagenet er legalt eller illegalt!

http://www.tvdvdplanet.com/movie/drama/Twin_Peaks....
Gravatar

#19 dolphinfriendly 15 år siden

#18 Hmm lige før man bestiller den pakke i afmagt over hvor idiotisk den her udsættelse bliver ved med at være. Jeg har ventet siden 2002, dvs fem års venten - hvis den altså overhovedet udkommer til maj næste år...synes fandme det er komplet latterligt, specielt fordi jeg endnu ikke har set 2. sæson.

Gravatar

#20 Yoda 15 år siden

#18

Jeg tror næppe det er legalt, men skal ikke kunne sige det med sikkerhed.

Dog kender jeg godt til siden - har ikke selv handlet der - men en kammerat har købt "The Complete Matlock" og "The Complete Juding Amy", der udover at være billige rent faktisk også var ok kvalitet.

#19

Netop afmagten kunne også tvinge mig til et sådant køb ;-)
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."

Skriv ny kommentar: