Two and a Half Men” er ikke en tv-serie, som går ubemærket hen i pressen. Der har før været problemer med den nu forhenværende hovedrolleindehaver Charlie Sheen, hvis opførsel i pressen og kritik af skaberen af “Two and a Half Men” i sidste ende førte til, at han blev fyret.

Se også: Charlie Sheen er tilbage i den rekordslående tv-serie “Anger Management”.

Sheen var dog tilsyneladende ikke den eneste af seriens tre stjerner, som var utilfreds med “Two and a Half Men”, da Angus T. Jones, som er kendt for sin rolle som Jake Harper, nu har kritiseret serien, kaldt den for noget smuds og opfordret folk til at stoppe med at se den.

”Hvis du ser ‘Two and a Half Men’, så stop med at se det. Jeg er med i ‘Two and a Half Men’, og jeg har ikke lyst til at være med i det. Lad vær med at fylde dit hoved med smuds,” udtaler Jones i en ny video på YouTube.

Jones har dog helt andre grunde end Sheen til ikke at bryde sig om “Two and a Half Men”. Jones er nemlig dybt religiøs, og han er af den mening, at djævlen er udspekuleret og har en finger med i spillet – også når det kommer til tv, hvorfor folk skal passe på med, hvad de ser i fjernsynet.

Se hele Angus T. Jones’ udtalelse ovre hos YouTube.Vis kommentarer (66)
Gravatar

#21 Riqon 10 år siden

#20 -

Hvor har han svinet dem til?
Jeg tror også, han siger op.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#22 wimmie 10 år siden

#21

Det er da tilsvining af kalde det for "filth" og at bede folk om ikke at se showet.

Det er da også fint hvis han siger op, jeg synes stadig det er helt ude i hampen at opføre sig sådan; kan man ikke lide lugten i bageriet....
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#23 Snaden 10 år siden

Det handler vel om penge. Folk har gjort langt værre ting for mindre... ;)
Gravatar

#24 Riqon 10 år siden

wimmie (22) skrev:
Det er da tilsvining af kalde det for "filth" og at bede folk om ikke at se showet.


Jeg synes, der er forskel på at tale dårligt om produktet, man har været med til at producere, og så det "at svine sin arbejdsgiver til".
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#25 Manthraxx 10 år siden

shh... jeg skal se Two and a Half Men nu... hvis religiøse siger det er noget svineri, så må det være noget værd :P
Gravatar

#26 Lord Beef Jerky 10 år siden

Riqon (13) skrev:
Folk herinde har åbenbart regnet ham ud, selv om de ikke har lyttet til hele hans vidnesbyrd eller gjort anden indsats for at finde ud af, hvor han egentlig kommer fra med det han siger... ærgerligt.

Før jeg evt. skulle stemple ham som hykler (som om jeg har nogen ret til det), så ville jeg dog tage følgende op til overvejelse:

~1 Hans alder

Han blev med på "Two and a Half Men", da han var 4 år gammel! Forventer vi, at en 4½ år gammel knægt er moden nok til at kunne tage stilling til, om det er en god til at medvirke i en sit-com? At klandre en barnestjerne for hans medvirken i noget, han som voksen ikke synes er godt - det synes jeg er for lavt.

~2 Hans åbenhed

I interviewet på YouTube lægger han alt på bordet - også sine overvejelser omkring at være med i "Two and a Half Men", og det er helt tydeligt, at han har en stærk samvittighed, som spiller ind i hans valg, og han har oprigtigt søgt at gøre det rigtige i sin situation. Han finder det ikke let at navigere på et etisk plan - men som fremhævet i mit første punkt er det ikke en situation, han selv har bragt sig i.

Som han siger: "I'm on Two and a Half Men; I don't WANT to be on it." Og lidt senere (09:50): "You cannot be a true God-fearing person and be on a Television show like that. I know I can't. You go all-or-nothing." - så det får nok en ende nu.

Hvis dette ikke havde været en tåbelig gossip-nyhed, men havde fokuseret på det relevante for historien, så havde overskriften nok nærmere været: "Angus T. Jones vil ikke længere være med i Two and a Half Men"

~3 Prisen han betaler ved at sige dette

Han siger tydeligvis ikke dette for at være populær, hverken i befolkningen eller blandt tv-producere, men for at være tro imod sin samvittighed og have integritet. Det kræver mod. Han ved godt, hvordan folk vil reagere, og han ved det har konsekvenser for karrieren. Personligt synes jeg, det er flot, og jeg har dyb respekt for det.

~4 Hans nede-på-jorden-hed

Nyheden beskriver ham som "dybt religiøs" og appellerer dermed til folks fordomme. Vi, som har en religiøs tro, er easy targets for medierne. Vi piver ikke, for vi er vant til det.

Men ser man videoerne med ham fordomsfrit, så ser man også, at han egentlig er en stille og rolig helt nede-på-jorden fyr. Han er et ungt menneske, som taler ud fra det han tror på. Men det er selvfølgelig let nok bare at se 10 sekunder med ham og derefter erklære ham "kuk-kuk" på et debatforum ...


~5 Hans crack cocaine

Når man ryger meget crack cocaine, siger man en forfærdelig masse ævl.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#27 MMB 10 år siden

Lol :P
Gravatar

#28 Åkepool 10 år siden

Kuk-kuk Angus.

Og rolig nu, jeg har set 11 sekunder ;)

So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#29 Riqon 10 år siden

#28 - Og tydeligvis læst mit indlæg. :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#30 Riqon 10 år siden

Et bedre interview med ham her.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: