Traileren til HBO’s kommende romantiske sci-fi-drama “The Time Traveler’s Wife” viser komplikationerne ved at være gift med en ufrivilligt tidsrejsende mand.

I 2009 fik vi for første gang en filmatisering af Audrey Niffeneggers tidsrejseroman fra 2003. Dengang var det med Rachel McAdams og Eric Bana i front for fortællingen om Clare og Henrys på én gang utroligt spændende og forfærdeligt frustrerende ægteskab. Henry lider nemlig af en sjælden genetisk sygdom, der gør at han ufrivilligt kan tidsrejse på et hvilket som helst tidspunkt.

Læs også: “Warner Bros. udvikler ‘It’-prequel-serie for HBO Max”

Nu bliver den samme historie fortalt igen – dog denne gang i serieformat. HBO står bag de seks episoder, der i stedet for McAdams og Bana har “Game of Thrones”-skuespilleren Rose Leslie og “Divergent”-skuespilleren Theo James i rollerne som Clare og Henry. Du kan se traileren herunder.

Steven Moffat, medskaberen af BBC’s Benedict Cumberbatch-serie “Sherlock”, har skrevet den nye serie. Samtlige episoder er instrueret af David Nutter, der har instrueret flere episoder af HBO’s kæmpesucces “Game of Thrones”.

“The Time Traveler’s Wife” får premiere den 15. maj på HBO Max.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: