“Pig”-instruktør Michael Sarnoski skal både skrive og instruere en filmatisering af tegneserieromanen “Sabrina”, rapporterer Deadline.

Tegneserieromanen fra 2018, der er skrevet af forfatter Nick Drasno, omhandler en sørgende mand, der efter sin kæreste Sabrinas forsvinden rejser hen til sin barndomsven, Calvin, en udstationeret militærperson, der kæmper med et mislykket ægteskab. Da en grusom video med Sabrina bliver sendt til flere nyhedsmedier, går den viralt på de sociale medier og bliver genstand for konspirationsteorier.

Fortællingen er blevet hyldet for dens skræmmende afbildning af moderne tids spredning af fake news, konspirationsteorier og paranoia, så det bliver interessant at se, om Sarnoski kan opnå de samme roser for den kommende film.

“Sabrina” bliver dog ikke instruktørens næste film. Sarnoski er nemlig i første omgang tilkoblet den første spinoff-film i John Krasinskis “A Quiet Place”-univers, hvor han både skal skrive og instruere.

Læs også: “A Quiet Place: Part III’ får premiere i 2025”

New Regency og RT Features står bag den kommende filmatisering, som endnu ikke har fået nogen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: