På torsdag 29. april er der fem nye film på plakaten, når denne uges nye, kommende film får premiere. Klik på linket i filmtitlerne for at se billeder, trailere, nyheder og meget mere om de enkelte film:

Øjnenes hemmelighed: Dette argentinske thriller-drama vandt noget overraskende Oscaren for bedste ikke-engelsksprogede film over Michael Hanekes “Det hvide bånd”. Filmen omhandler en mand, der bliver besat af at opklare en 35-årig gammel mordag, hvor en ung, smuk nygift brud blev voldtaget og dræbt.

Cold Souls
: Paul Giamatti spiller sig selv i denne sorte komedie om en kendt amerikansk skuespiller, der i en eksistentiel krise falder over et avanceret high-tec-firma, der lover folk lindring ved at tilbyde dem at blive aflastet for deres sjæle.

Gainsbourg – Manden, musikken og myten: De fleste kender nok den erotisk ladende sang “Je t’aime… moi non plus” – i hvert fald når de hører den. Den er skrevet af den franske multikunstner Serge Gainsbourg, som denne film omhandler.

Winx club – Det fortabte kongerige: Denne italienskproducerede animerede fantasy-film omhandler den unge Bloom, der med hjælp fra sine Winx Club-veninder må kæmpe mod de hævntørstige urhekse.

Ugens biografpremiere: “Iron Man 2: Robert Downey Jr. er tilbage i denne med spænding ventede efterfølger til det overraskende hit fra 2008, “Iron Man”. Filmz’ brugere har på forummet været begejstret over filmens trailere, der har fået kommentarerne som disse med på vejen:

”GODDAMMIT. Me. See. Movie Nao.” (brugeren Takeshi_K). ”Det reddede bare min dag. Jeg er så hooked på den film.” (brugeren rumagenten). ”Den ser sku da mega nice ud ;D, den skal ses :D.” (brugeren EPH333).

”Who’s the Man? Iron Man is definitely the Man!!” (brugeren TheEnd). ”Det lader til, at de har husket effekterne. Actionsekvenserne ser også gode og velkoreograferede ud.” (brugeren mr gaijin). ”Der er dælme smæk på. Glæder mig!!” (brugeren Bony).

Alle filmens trailere og klip kan ses i videoarkivet her. Filmens danske trailer kan desuden ses i videoen nedenfor.

Hvilken af ugens nye film i biografen vil du helst se? Klik på ‘Kommentarer’ under traileren for at diskutere i forum.

http://dk.clip-1.filmtrailer.com/2510_9563_a_4.flv?log_var=20|4501100032-1|-


Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 Riqon 12 år siden

Hahaha, hold da kæft nogle tumpede kommentarer folk kommer med!! :D
(Men nu får jeg sikkert også smæk......)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 Kviesgaard 12 år siden

For mig er der ingen tvivl. Iron Man 2 er en film, som jeg skal se (om jeg så skal kæmpe mig tværs gennem helvede for at kunne se den).
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 filmz-goggly 12 år siden

Jep - Iron man 2 er et must, den skal bare ses
Gravatar

#4 Ambus 12 år siden

wuhuuuu! Winx club. Smut hjem Iron Man
Gravatar

#5 David Munch 12 år siden

Iron Man 1 + 2 i Imperial på onsdag.. Oh yeah baby! 8)
Gravatar

#6 DJAS 12 år siden

#5 - Vi ses :D
Gravatar

#7 Batsy 12 år siden

Hva i hele hulen laver de med min kommentar så god er den sku ikke :D, men im proud to be on the iron board (: for snøvsen den skal sku ses i da bif ! :D
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#8 Dr. Wuffenspitz 12 år siden

Kviesgaard (2) skrev:
For mig er der ingen tvivl. Iron Man 2 er en film, som jeg skal se (om jeg så skal kæmpe mig tværs gennem helvede for at kunne se den).


LIGE MINE ORD! :P
"SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND!"
Gravatar

#9 Skeloboy 12 år siden

Har endnu ikke fået set Iron Man, så får nok ikke lige set 2'eren...

Øjnenes hemmelighed lyder klart som den bedste af de film.
Gravatar

#10 filmz-jonasgr 12 år siden

Jeg er endnu ikke blive citeret af Filmz. Jeg må nok hellere skrive noget kontroversielt.

"The Secret in Their Eyes" ser interessant ud. Dejligt at den får dansk premiere, selv om jeg nok alligevel ikke kommer ind for at se den.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: