Selvom Universal Pictures allerede er i præproduktion med deres filmudgave af “Bioshock”, har filmselskabet nu valgt at sætte projektet, der bygger over Take-Two Interactives populære videospil, på midlertidig pause.

Grunden hertil skyldes primært, at budgettet på filmen steg til $160 mio., hvorfor Universal har fået kolde fødder omkring projektet, der skal instrueres af Gore Verbinski (“The Ring”, “Pirates of the Caribbean”-trilogien).

Selvom Universal og 20th Century Fox’ planlagte filmudgave af “Halo” blev standset af samme grund, er alle involverede i “Bioshock”-filmen dog stadig fast besluttet på at føre filmen ud i livet. Verbinski og hans produktionshold skal derfor evaluere, om de kan lave filmen uden for landet for at udnytte skattefordele.

Det dystre “Bioshock”-spil handler om en overlevende fra et flystyrt, der har fået hukommelsestab og erfarer, at han befinder sig i undervandsbyen Rapture, hvor han må overleve angreb fra muterede væsner og mekaniske droner, der beboer stedet.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Ash 14 år siden

160 mio dollores er satme også mange penge for en film der er bygget over et computerspil, så er det sådan set ligemeget, hvor godt spillet er. Jeg forstår sagtens hvorfor det blev fodkoldt hos Universal!
Gravatar

#2 filmz-Lucsen 14 år siden

Det er klart at man lige tage det lidt med ro med sådan en satsning, man skal jo også huske at det er næsten umuligt at overgå Mario Bros. Den film er simpelthen for vild, sygeste plot EVER!

Tror også det bliver lidt svært at lave en film hvor hovedpersonen høster børn for små igler som så gør ham istand til at kaste med ild og skyde med insekter... Det ville selv jeg føle mig stødt over... ANYWAYS!... Håber da de laver filmen bare for at se hvor meget CGI man kan presse ned på 120 min for $160 mio.

Wow... $1.3 mio. per min...
Gravatar

#3 salatbar 14 år siden

Ja som altid med spil-til-film film lyder det jo somom handlingen skulle være i orden.
Gravatar

#4 ks 14 år siden

Historien er vel som sådan god nok. Spørgsmålet er nærmere, om den overhovedet vil fungere på film?
Gravatar

#5 Girovar 14 år siden

Lucsen (2) skrev:
Tror også det bliver lidt svært at lave en film hvor hovedpersonen høster børn for små igler som så gør ham istand til at kaste med ild og skyde med insekter... Det ville selv jeg føle mig stødt over...


Man bestemmer altså selv om man vil redde dem eller om man vil høste dem - personligt så reddede jeg dem selv hver gang, hvorved man også får den 'lykkelige' afslutning frem. Det ville da være naturligt at vælge denne vinkel i filmen, som jeg da håber bliver til noget. Det er virkeligt et fedt spil, og hvis de formår at lave en ordentligt film deraf, vil det da blive rigtigt interessant.
'I lost my shoe...': Sam Winchester in Supernatural - Bad Day at Black Rock
Gravatar

#6 Bates 14 år siden

Jeg høstede dem, de små sataner.
Gravatar

#7 Dragon_Claw 14 år siden

$160 mio. er rent fråds. Nej, hyr ham her kostume designeren: http://farm3.static.flickr.com/2079/1814409066_3ac...

Så kan filmens budget bankes ned til $20-30 mio. ;-)
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

Skriv ny kommentar: