Den længe ventede “BioShock”-film, der baseres på den elskede videospilfranchise af samme navn, har fundet sin instruktør.

Efter hvad der virker som evigheder siden de første meldinger om en “BioShock”-film, begynder vi endelig at kunne skimte, hvad der ligner en målstreg. Netflix, der tidligere i år begyndte udviklingen af “BioShock”, har ifølge Deadline nemlig hyret “I Am Legend”- og “The Hunger Games: Catching Fire”-instruktør Francis Lawrence til at instruere den kommende videospiladaptation.

Projektet har længe virket som noget af en usandsynlighed. “BioShock” tilbragte nemlig et halvt årti i udviklingshelvede, hvor der var uenigheder om både budget og rating mellem studiet og instruktøren Gore Verbinski (“Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl”). Vi må dog krydse fingre for, at Netflix og Lawrence er nået til enighed på de punkter.

Sammen med Lawrence finder vi “Logan”- og “Blade Runner 2049”-forfatter Michael Green, der står for den kommende films manus.

Inden vi kan se “BioShock”, vender Lawrence kort tilbage til “Hunger Games”-universet. Han er nemlig instruktøren bag den kommende “Hunger Games”-prequel, der har fået undertitlen “The Ballad of Songbirds and Snakes”. Derudover har han også instrueret den kommende Netflix-fantasyfilm “Slumberland”, der har Jason Momoa på rollelisten.

Læs også: “‘The Ballad of Songbirds and Snakes’-video teaser comeback til ‘Hunger Games’-franchisen”

“BioShock” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: