Studiet meddelte fredag, at ‘Wolf Man’, varulve-thrilleren fra instruktøren Leigh Whannell (Invisible Man), har udskudt sin udgivelse med tre måneder og vil nu åbne bredt i biograferne den 17. januar 2025.

Wolf Man, der har Christopher Abbott (Poor Things) i hovedrollen som en mand, hvis familie forfølges af et farlig rovdyr, blev skrevet og instrueret af Whannell. Den var tidligere planlagt til udgivelse før Halloween den 25. oktober 2024.

Blumhouse og Motel Movies står bag ‘Wolf Man’, der også har Julia Garner og tidligere havde Ryan Gosling tilknyttet som hovedrolleindehaver. Jason Blum producerer filmen, der genopfinder den klassiske Universal monsterhistorie, og tæller Whannell, Gosling, Ken Kao, Bea Sequeira og Mel Turner som executive producers.

Derudover annoncerede Universal, at Blumhouse’s ‘The Woman in the Yard’, der tidligere var planlagt til biografudgivelse den 10. januar 2025, er blevet fjernet fra kalenderen. Studiet planlægger at annoncere en ny udgivelsesdato på et senere tidspunkt.

‘The Woman in the Yard’ er instrueret af Jaume Collet-Serra (Black Adam, Jungle Cruise) og har Danielle Deadwyler (Till) i hovedrollen. Handlingen holdes hemmelig for den originale horrorfilm, der har et manuskript af Sam Stefanak.

Udover sin rolle i Yorgos Lanthimos’ Oscar-vindende film ‘Poor Things’ fra 2023, optrådte Abbott i Apple TV+’s ‘The Crowded Room’ og kan ses i Sonys kommende film ‘Kraven the Hunter’.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: