I går blev det annonceret, at to af tidens største action-rivaler, Jean-Claude Van Damme og Steven Seagal, ville slå sig sammen og lave deres første film sammen. Projektet gik under navnet “Weapon” og ville handle om to lejemordere, Jack og Derek, som var nogle af verdens bedste inden for deres felt, men intet kendte til hinanden, indtil de i fællesskab måtte nedkæmpe et narkokartel.

Nyheden spredte sig hurtigt – men blev dog lige så hurtigt trukket tilbage. Seagals produktionsselskab benægter, at “Under Siege”-stjernen har noget som helst at gøre med projektet.

Om Van Damme er involveret i projektet er endnu uvist, men en af filmens producere, Moshe Diamant, har flere gange arbejdet sammen med den belgiske muskelmand og skulle efter sigende have en film til gode fra Van Damme, da han tidligere blev nødt til at bakke ud af et projekt, som kostede Diamant en del penge.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Queequeg 13 år siden

Er dette en nyhed om at der ikke er nogen nyhed? :)

Gravatar

#2 kasperfmn 13 år siden

Van Damme skulle jo efter sigende være involveret, det er ihvertfald hvad pressemeddelelsen sagde, men den blev jo så trukket tilbage og Seagal benægtede sin medvirken. Ingen benægtelse har kommet fra den belgiske lejr, så jeg går ud fra at han medvirker, men det kan på nuværende tidspunkt hverken be- eller afkræftes.

Skriv ny kommentar: