Den første dansk-australske co-produktion nogensinde er i disse dage ved at blive realiseret i den australske jungle, hvor det danske filmselskab M&M Productions netop har startet optagelserne til actionkomedien “Ved verdens ende”. Det oplyser Nordisk Film i en pressemeddelelse.

Filmen er skrevet af Anders Thomas Jensen og instrueres af Tomas Villum Jensen – et makkerpar, der i 1998 vandt en Oscar for kortfilmen “Valgaften”, og som med filmene “Sprængfarlig bombe” og “Solkongen” har lokket danskere i biografen.

I “Ved verdens ende” opdager et engelsk tv-hold, der laver optagelser til et engelsk naturprogram i den indonesiske regnskov, en særlig, hvid blomst, men da de nærmer sig blomsten, bliver de alle skudt og dræbt af den danske Severin Geertsen (Nikolaj Coster-Waldau).

Den danske kriminalpsykiater Adrian (Nikolaj Lie Kaas) bliver nu sendt til Indonesien med sin sekretær Beate (Birgitte Hjort Sørensen) for at mentalundersøge Severin, der ikke alene påstår, at han er 129 år gammel, men også hævder, at det er bladene fra den hvide blomst, der giver evigt liv. Før de ved af det, er de alle tre på flugt fra både det indonesiske militær og den amerikanske storgangster Jack Pudovski (Steven Berkoff).

I filmen medvirker også Nicolas Bro, Ulf Pilgaard, Birthe Neumann, Søren Pilmark og Peter Schrøder.

“Ved verdens ende” har premiere 9. oktober 2009. Klik her for at se de første billeder fra filmen.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Jayson P 15 år siden

Ska nok blive sjov, og helt sikkert ses.. Glæder mig til at se Coster-Waldau i en komedie. Men sikke et navne roderi det må have været med to Nikolaj'er og næsten to Thomas Jensen'er :-)
Gravatar

#2 Kruse 15 år siden

Det lyder som en ganske interessant film.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#3 Patriarch 15 år siden

Ja, jeg synes også det lyder som en sjov ide. Det mest negative er alle the usual suspects er med.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#4 Horrormaster 15 år siden

Den skal ses
FREDDY FOREVER!!!
Gravatar

#5 davenport 15 år siden

1) Er navnet ikke snuppet fra Ken Follett????

2) Hvorfor skal de altid ha så åndsvage navne? Hvor mange her kender en der hedder Severin, eller Adrian for den sags skyld?

3) Right on, med the sual suspects! (Det er jo også ved at være 4 minutter siden vi hørte noget til Lie Kaas)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#6 mrghostface 15 år siden

#5 er der noget galt med navne, som ikke er særligt udbredte?

Bare fordi der ikke er så mange der hedder det betyder det ikke at der slet ingen er. Jeg synes selv at Severin er et ret cool navn
Gravatar

#7 dewin 15 år siden

NØØØØJ... jeg kender jo ingen af de danske navne der er med... debutanter hele bundtet. DEJLIGT! Ville også være ekstremt pinligt hvis vi jo igen skulle se de samme ringe skuespillere ENDNU ENGANG! Fornyelse YESH! Det kan vi li'... HURRA!
Gravatar

#8 davenport 15 år siden

Der er ikke noget galt med anderledes navne, men i danske film hedder de altid navne som ingen hedder i virkeligheden. Det lyder åndsvagt.
Da jeg voksede op, var det mest kontroversielle navn Martin, så Severin er langt ude. (Med mindre man bor i Kbh. Der kan man jo hedde hvad som helst. Jo mere mærkeligt, dets bedre!) (Og så er det engengang løvn!)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: