Hvis man har set “The Avengers” – hvilket filmens imponerende billetsalg taget i betragtning de fleste biografgængere har – så ved man også, at Agent Coulson tilsyneladende døde i filmen, hvilket fik bragt superhelteholdet tættere sammen.

Se også: ”The Avengers” er nu den tredjestørste film nogensinde.

Der har dog været en del snak om, at Nick Fury og Agent Coulson blot fingerede Coulsons død, således at The Avengers-holdet begyndte at fungere som en samlet enhed, men hvor meget sandhed, der er i dette, er ikke til at vide.

Nu er skuespilleren bag Coulson, Clark Gregg, så blevet udspurgt omkring muligheden for, at hans karakter vender tilbage enten i “The Avengers 2” eller en af de andre kommende Marvel-film, og om hans tilbagevenden kunne være som den halvt androide helt Vision fra tegneserierne.

Imens Gregg ikke afslører, hvorvidt Coulson vender tilbage eller ej, så siger han dog, at hvis det var tilfældet, så ville han ikke være interesseret i at spille Vision eller en anden form for kunstig intelligens.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Sawyer 10 år siden

Kan jeg godt forstå han syntes, ville også være syndt. Blev lidt skuffet da de "skrev ham ud" af the avengers. Han var et sjov bindeleg mellem de nyere marvel film og til the avengers.
How can the same shit happen to the same guy twice
Gravatar

#2 Bruno 10 år siden

Ah, Vision kunne måske virke.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 Nukleon 10 år siden

Hvis de laver en Avengers 2 vil de nok basere den på Ultimates 2, lidt ligesom med Avengers 1 der tager meget fra Ultimates 1. Og det er da en primo måde at få holdet til at springe fra SHIELD på.
Gravatar

#4 Cinemads 10 år siden

Der er stadig mange som endnu ikke har set filmen. Synes det er en anelse tarveligt at spoile filmens handling på den måde. Tænk jer dog om.
Gravatar

#5 Nukleon 10 år siden

#4 De fleste der har tænkt sig at se den i biffen har sandsynligvis set den nu, ellers skal de til at rubbe sig. Film bliver ikke længe på lærredet her om sommeren.
Gravatar

#6 RCA 10 år siden

Argh.. Kunne man ikke med fordel have lavet en spoiler alert!? Det er ikke alle, der har set filmen endnu. Som det mindste kan man vente til at filmen ikke kører i bio længere.
Gravatar

#7 Leonhardt 10 år siden

Enig. Det er dårlig stil, Filmz. Når det er sagt, har de fleste af os selvfølgelig allerede set den :)
Gravatar

#8 filmz-loke76 10 år siden

Synes Coulsons død og den efterfølgende "samling af holdet" var det absolut tyndeste punkt i hele plottet. Det og så hvordan Hulk pludselig har styr på sig selv, men det har altid været en lidt tynd omgang.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#9 Uncanny 10 år siden

De kan sagtens sige at den agent Coulson som døde i filmen var en LMD (Life Model Decoy). Det samme har Marvel gjort med Nick Fury en million gange.
"Eh, don't. Every joke, every pun, done to death, seriously".
Gravatar

#10 daninino 10 år siden

Der sidder altså nogen her som ikke har set filmen endnu. Spoiler funktionen kunne godt være brugt i det her tilfælde.

Nukleon (5) skrev:
De fleste der har tænkt sig at se den i biffen har sandsynligvis set den nu, ellers skal de til at rubbe sig. Film bliver ikke længe på lærredet her om sommeren.


Det er på ingen måde en undskyldning for at spoile. Man spoiler heller ikke slutningen af et spil bare fordi det har været ude i 2 måneder uden at advarer først.

Skriv ny kommentar: