En af de mest populære sitcom-serier er nu endelig på vej til Blu-ray. TV-serien “Venner” har nu fået en officiel udgivelsesdato til Blu-ray.

Se også: ”Frækkere end politiet tillader” bliver til tv-serie med Eddie Murphy.

Serien, som stadig bliver vist på mange TV-kanaler, heriblandt danske TV2 Zulu, har længe været tilgængelig som DVD-udgivelse. I januar 2011 begyndte de første episoder af serien så at blive sendt i HD på New Zealands TV2, hvorefter der lige siden har været en del spekulation om, hvorvidt dette varslede en snarlig Blu-ray-udgivelse, eller om TV-stationen selv havde erhvervet sig de originale 35mm-film for at kunne lave en remastering til deres egen station.

Nu har det så endelig vist sig, at det var Warner Bros. selv, som havde stået for seriens remastering som et led i forberedelserne til en Blu-ray-udgivelse. Dette arbejde er endt ud i en boks, som indeholder alle 236 afsnit. Herudover indeholder boksen en masse ekstra indhold. Foruden alt det, som man har kunne finde på DVD-udgivelserne, vil der også være over 2 timers nyt materiale. Læs omkring indholdet ovre hos TheWB.com.

Hele herligheden vil være tilgængelig i udenlandske forretninger fra 1. november 2012, mens danskerne må vente til 20. november, før de kan få fingrene i boksen. Prisen vil i Danmark ligge på omkring 900 kr.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (31)
Gravatar

#11 Notional 11 år siden

#10 Mon ikke BD boksen kan erhverves for 500kr inden (eller lige efter) årets udgang?
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#12 VampyreDjango 11 år siden

SYGT gammel nyhed! Blu-ray.com skrev om det tilbage i juni:

http://www.blu-ray.com/news/?id=8976
Gravatar

#13 Silver666 11 år siden

God nyhed
.Men tv2 har voldtaget serien
og af mangel på andet at glo på i kassen så er jeg ofte bidt på genud.
Så venter nogle år til boksen er vildbillig :-)
Gravatar

#14 Takeshi_K 11 år siden

Jeg har allerede DVD-udgivelsen. Men jeg må indrømme, at det ser så meget bedre ud. Jeg køber den nok ikke. Så vil jeg hellere bruge dem penge på King of Queens på BluRay, når det engang kommer, da jeg ikke har DVD-udgivelsen der endnu.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#15 Mark M 11 år siden

såvidt jeg har hørt - indtil videre - er at det er broadast versions og ikke extended dvd version (altså med extra scener)
Gravatar

#16 Bardoboy 11 år siden

#6 Haha, nej det var mere.. Jeg gav 2200 for min boks.. De var satme dyre i starten..

Gravatar

#17 Ericmase 11 år siden

Jeg vil have den i julegave!

Dog føles det en smule tarveligt at Friends og Star Trek er udkommet på Blå, men ikke The X Files :-(
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#18 xenocrates 11 år siden

Nyheden har ikke været bragt her på siden før og jeg havde ikke selv set det før i søndags. Derfor skrev jeg nyheden :) Når andre ikke vil bringe den, så må man jo selv gøre det. Også selvom den så måske er gammel. Dem, der så den andre steder i juni kunne jo evt. selv have bragt nyheden her på siden ;)

Nu er den her i hvert fald. Og jeg er glad! Jeg pre-order'ede med det samme fra amazon-co.uk, hvor totalprisen blev ca. 870 kr. for alt i alt 21 blu-ray-skiver. Det synes jeg sgu egentlig er en meget fair pris. Især fordi jeg gav mine gamle Friends-dvd'er i byttehandel for lidt andet gøjl, da min eks og jeg gik fra hinanden. Havde dog planlagt at købe en samlet dvd-boks på daværende tidspunkt, men det her er sgu da meget bedre! :D
Gravatar

#19 Ispep 11 år siden

BN (5) skrev:
om skønsmæssigt 3-5 år -


Til den tid er der sikkert et nyt format ude :D
Gravatar

#20 Fuubold 11 år siden

Kan man blive ved med at koge suppe på den høne?

Skriv ny kommentar: