En af de mest populære sitcom-serier er nu endelig på vej til Blu-ray. TV-serien “Venner” har nu fået en officiel udgivelsesdato til Blu-ray.

Se også: ”Frækkere end politiet tillader” bliver til tv-serie med Eddie Murphy.

Serien, som stadig bliver vist på mange TV-kanaler, heriblandt danske TV2 Zulu, har længe været tilgængelig som DVD-udgivelse. I januar 2011 begyndte de første episoder af serien så at blive sendt i HD på New Zealands TV2, hvorefter der lige siden har været en del spekulation om, hvorvidt dette varslede en snarlig Blu-ray-udgivelse, eller om TV-stationen selv havde erhvervet sig de originale 35mm-film for at kunne lave en remastering til deres egen station.

Nu har det så endelig vist sig, at det var Warner Bros. selv, som havde stået for seriens remastering som et led i forberedelserne til en Blu-ray-udgivelse. Dette arbejde er endt ud i en boks, som indeholder alle 236 afsnit. Herudover indeholder boksen en masse ekstra indhold. Foruden alt det, som man har kunne finde på DVD-udgivelserne, vil der også være over 2 timers nyt materiale. Læs omkring indholdet ovre hos TheWB.com.

Hele herligheden vil være tilgængelig i udenlandske forretninger fra 1. november 2012, mens danskerne må vente til 20. november, før de kan få fingrene i boksen. Prisen vil i Danmark ligge på omkring 900 kr.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (31)
Gravatar

#31 BN 11 år siden

Ingeniosus (30) skrev:
#29 Jeg er inhabil, da jeg vel kun har småkigget ét afsnit på et tidspunkt.


Jeg aner ikke, om du vil kunne lide serien - den har afgjort nogle momenter og skuespiløjeblikke (specielt fra Jennifer Aniston, David Schwimmer og Matthew Perry), der både giver mindelser om og kvalitetsmæssigt kommer i nærheden af de bedste af de klassiske Hollywood-komedier, herunder visse af screwball-komedierne. (Bemærk: "kommer i nærheden af", ikke matcher.) Men du bliver næppe Courtney Cox-fan af at se serien - det er JEG ihvertfald ikke blevet.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: