Marvel Studios får næppe lov til at overtage rettighederne til Spider-Man.

Han er på udlån til og med “Spider-Man: Far From Home“. Derefter skal Spider-Man efter planen ‘hjem’ til Sony igen.

Siden “Civil War” har Sony ellers udlånt Spider-Man ud til det Disney-ejede Marvel Studios.

Aftalen er, at Spider-Man må medvirke i MCU-filmene, imens Sony får lov til at distribuere solofilmene om Spider-Man, som Marvel Studios producerer – altså “Homecoming” og “Far From Home”.

Spider-Mans indtræden i MCU har været en ubetinget Marvel-succes, hvilket har sat gang i spekulationer, om mon Marvel Studios ville forsøge at overtage rettighederne permanent fra Sony.

Men en sådan plan virker usandsynlig efter Sonys egen Marvel-succes med “Venom”:

”Hvis den havde fejlet så var der en mulighed for, at Sony ville forhandle med Disney,” siger Box Office-analytiker Jeff Bock til Business Insider.

Men “Venom” er blevet en succes med et billetsalg på over 500 millioner dollars. Derfor er der kun én mulighed for Disney, hvis de vil eje Spider-Man:

”Det virker, som om Disney behøver Sonys ‘Spider-Man’ mere, end Sony behøver Disney… Hvis de fortsætter med at lave film, som publikum vil se, så bliver Disney nødt til at købe Sony, hvis de vil have Spider-Man tilbage.”

Disney er aktuelt ved at overtage Fox-Marvel, hvilket vil overføre “X-Men”, “Fantastic Four” og “Deadpool” til Marvel Studios. Men i første omgang fortsætter “Spider-Man” altså hos Sony.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: