De amerikanske biografer begynder nu for alvor at lukke ned på grund af coronavirussen.

Efter nye anbefalinger i USA til de amerikanske borgere om at undgå at samles i større forsamlinger begynder den store biograflukning nu på verdens største biografmarked – det nordamerikanske.

Således lukker verdens største biografkæde nu omgående ned i USA i mindst seks til 12 uger:

”Vi er så skuffede på vegne af vores filmgæster og for vores ansatte over de nye retningslinjer, der gør, at amerikanere ikke bør samles i grupper på mere end 10 personer, hvilket gør det umuligt at holde vores biografer åbne. Helbred og velbefindende for AMC’s gæster og ansatte – og for alle amerikanere – har forrang over alt andet,” siger AMC-chef Adam Aron ifølge Deadline.

Dermed udsættes reelt set alle større premierefilm frem til sommerferien, da der ikke findes biografer, som kan fremvise dem.

Den næste store premierefilm er Marvel-filmen “Black Widow”, der har planlagt premiere om seks uger, hvilket virker mere og mere usandsynligt, at det vil ske.

Senest har Universal Pictures valgt at give biograftitler som “The Invisible Man” og “The Hunt” omgående streaming-premiere på grund af de mange biograf-lukninger.

Læs også ‘Hollywood-gigant tilbyder coronaramte biograffilm på streaming‘.

Biograferne Regal, Landmark Theatres, Cineplex Odeon og Alamo Drafthouse lukker nu også ned i USA.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: