Ventetiden til fortsættelsen på James Camerons sci-fi-storfilm fra 2009, “Avatar”, er (langt om længe) ved at være ved vejs ende, og nu har vi fået vores første blik på, hvad vi kan se frem til.

Da vi sidst så Jake (Sam Worthington), Neytiri (Zoe Saldana) og resten af Pandoras indfødte klan, Na’vierne, var menneskene på vej væk fra den naturskønne planet. De er dog i “Avatar 2” kommet tilbage og Sully, Neytiri og deres børn er nødsaget til at flygte til et område ved revet, hvor Matkayiana-klanen holder til.

Plotdetaljerne kommer fra producer Jon Landau i et interview med Total Film.

Nu har vi gennem Empire Magazine også fået det første officielle billede fra filmen, som du kan se lige her.

Billede

På billedet ser vi, Miles Soccorro, aka Spider (Jack Champion), en menneskelig dreng i Na’vi-klanen, som Jake og Neytiri har taget til sig og har opdraget.

Landau forklarer til Empire: “Jake tog ham (Spider) ind, men Neytiri så ham altid som én af dem, der ødelagde hendes hjem og slog hendes far ihjel. Så du har alle de her dynamikker, der udspiller sig.”

Hvordan disse dynamikker udfolder sig bliver interessant at se. Det er i hvert fald tydeligt, at det ikke længere blot er Jake, der adskiller sig fra resten af Na’Vi-flokken.

Læs også: “‘Avatar’ er igen verdens mest indtjenende film: Overgår ‘Avengers: Endgame'”

Om “Avatar 2” kan opnå samme succes som sin forgænger, der holder titlen som verdens bedst indtjenende film, må tiden vise, selvom det (tiderne taget i betragtning) kan virke usandsynligt. Vi kan dog gøre vores for at hjælpe til, når filmen får dansk premiere den 14. december næste år.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Quadlegg 2 år siden

Endelig? er det noget vi har ventet på...?
Gravatar

#2 Nextius 2 år siden

Quadlegg (1) skrev:
Endelig? er det noget vi har ventet på...?
måske ikke hvi du er født efter 2017 eller har levet under en sten. :D

Men os som ser meget frem til nogen som helst nyheder om de nye Avatar film (ja dem alle sammen) Så er dette, en fed nyhed :D
Gravatar

#3 sådan 2 år siden

Quadlegg (1) skrev:
Endelig? er det noget vi har ventet på...?


Nææ, egentlig ikke... Den er bare ekstra fyld mellem alt andet med bedre historier og fortælling.
Gravatar

#4 Quadlegg 2 år siden

#2

Altså nu er jeg fra 83 og har naturligvis set Pocahontas in space 1, men har aldrig syntes at den var noget særligt. Den er bestemt flot lavet, men selve filmen er lidt fesen...
Gravatar

#5 Nextius 2 år siden

#3 utroligt hvordan du kan snakke for alles vegne :P

#4 Der er delte meninger om filmens historie og at du ikke brød dig det store om den er jo ikke min fejl.

Når det så er sagt så den 3D teknologi som Avatar gav os var jo helt vild! Til forskel med at sidde med blå og røde briller til faktisk at se 3d effekterne som de var planlagt fra instruktørens side var vildt. O det er min personlige grund til at jeg glæder mig meget til Avatar 2, Den kommende 3d brillefri teknologi! Det bliver fedt og spænende at se hvordan det bliver gjort og om vores TV i 2023+ kommer til at have teknologien som vi så det med den første bølge af Avatar 3d tek TV'er. Er stor fan af film i 3d i hjemmet så for mig kan filmen være r*v kedelig, hvis den er bare halvt så flot lavet som den første er det bestemt en film der skal opleves (Avatar 2)

Men generelt syntes jeg det er ærgeligt med så negative kommentare, Avatar er verdens mest indtjene film (2 gange) så nogen må jo kunne lide den!
Gravatar

#6 Quadlegg 2 år siden

#5

det er nok der en af forskellene ligger. Syntes at 3d...både i bio og hjemmet, er den dummeste opfindelse siden det firkantede hjul :-)

Skriv ny kommentar: