En cocktail af gentlemen og sørøvere udgør ikke ligefrem den farligste besætning på de syv have i den første trailer til Taika Waititi-serien “Our Flag Means Death”.

HBO Max-serien er løst baseret på den virkelige historie om gentlemanpiraten Stede Bonnet, der forlod sit relativt rige aristokratliv med kone og børn for at leve det vilde liv som piratkaptajn.

I “Our Flag Means Death” spilles Bonnet af Rhys Darby (“What We Do in the Shadows”), mens “Thor: Ragnarok”- og “Hunt for the Wilderpeople”-instruktør Taika Waititi spiller den legendariske pirat, Blackbeard, som Bonnet havde meget at gøre med i løbet af sin piratkarriere.

Læs også: “Taika Waititi skal instruere filmatiseringen af sci-fi-tegneserien ‘The Incal'”

Ud fra traileren ser det ud som om, at serien tager den absurde historie til sig, og underspiller da heller ikke, netop hvor malplaceret gode manerer og gentlemanattitude er blandt blodtørstige, barbariske pirater.

Sammen med Darby og Waititi kan vi se et stort cast af pirater, der blandt andre inkluderer “Saturday Night Live”-skuespillerne Fred Armisen og Leslie Jones.

Waititi agerer executive producer på serien og har instrueret det første afsnit. David Jenkins (“People of Earth”) er seriens skaber.

“Our Flag Means Death” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 raylewis 1 år siden

tænk over dette: piraternes storhedstid varede 70 år for 300 år siden og du bliver voldsomt rig hvis du finder deres guld i dag,meeen vikingetogterne var for 1000 år siden tættere på med mere dyrbart guld.....

Skriv ny kommentar: