Den blodige tegneserie “Preacher” er snart klar som serie. Og den kommer også til Danmark, idet Viaplay netop har offentliggjort, at de har erhvervet sig rettighederne til den længe ventede serieficering af kult-tegneserien.

Se også: Skuespillerne til Seth Rogens “Preacher”-serie er fundet

“Preacher” består af 10 episoder, hvor vi følger præsten Jesse, som efter en overnaturlig hændelse finder ud af, at han har en særlige evne til at få folk til at gøre, hvad han vil.

Serien byder på navne som Dominic Cooper (“Captain America: The First Avenger”) som Jesse Custer, en præst med indre konflikter, som pludselig udvikler overnaturlige kræfter, sammen med Ruth Negga (“World War Z”) som Jesses ekskæreste, Tulip, og Joseph Gilgun (“This is England”) som Cassidy, en irsk vampyr.

Trioen begiver sig ud på en mørk og vanvittig rejse, hvor de står over for den ene overnaturlige hændelse efter den anden.

“Preacher” får dansk premiere på Viaplay d. 23. maj.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Kaversmed 7 år siden

#10 Øhh.. har du hørt om suspension of disbelief? Kan godt lide at du sætter bremsen i overfor religion aspektet i serien, men intet nævner om den irske vampyr xD
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#12 Nagash 7 år siden

Glæder mig til at se den. Bare en skam de ikke valgte Scott Eastwood i titelrollen. Han ligner på en prik. Jeg er sikker på at skaberne har set mange gamle Clint Eastwood westerns, da de skabte karakteren :-)

Skriv ny kommentar: