For et par år siden var Sam Mendes (“Skyfall”) tilknyttet filmatiseringen af tegneserien “Preacher”, men projektet blev aldrig til noget. Nu er de kulørte sider i stedet blevet til en tv-serie hos den amerikanske kanal AMC med “Pineapple Express”-duoen Seth Rogen og Evan Goldberg som producere og forfattere.

Se også: Seth Rogen bringer tegneserien “Preacher” til fjernsynet

Skuespillerne til to af de tre hovedroller er netop blevet bekræftet. Det drejer sig om Joseph Gilgun fra tv-serien “Misfits” og Ruth Negga fra “Agents of S.H.I.E.L.D” er blevet bekræftet i rollerne som henholdsvis den irske vampyr Cassidy og Tulip O’Hare.

Dominic Cooper (“Need for Speed”) er stadig i forhandlinger om at lande hovedrollen som Jesse Custer, men det ligger altså ikke fast endnu.

“Preacher” løb fra 1995 til 2000 og omhandlede Jesse Custer, en præst fra Texas der sammen med sin kæreste og en irsk vampyr beslutter sig for at opsøge Gud, efter at Custer bliver besat af et væsen kaldet Genesis, som er et barn af kønsakten mellem en djævel og en engel.

Showrunneren på “Preacher” bliver Sam Caitlin, der tidligere har været manuskriptforfatter på “Breaking Bad”.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Metallan 8 år siden

Jeg har lidt svært ved at se Ruth Negga i den rolle da hun slet ikke ligner figuren fra tegneserien. Men jeg er stadig spændt og glæder mig meget :-)

Skriv ny kommentar: