Orker du ikke at se op på de seks forudgående “Star Wars”-film for at være klædt på til det syvende kapitel i serien med titlen “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, så er det nu hjælp at hente i denne video.

Se også: Spielberg: “Star Wars: The Force Awakens” kan blive filmhistoriens største

Den spoiler-fyldte video gennemgår de vigtigste scener i kronologisk rækkefølge begyndende med den 15 år gamle prequel-trilogi, der så føres over i den første film tilbage fra 1977, som i kronologien er film nr. 4.

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” kan ses fra den 16. december 2015.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 st0rm 8 år siden

Se SW uden egentligt at se SW... Hvor fanden er det sjove i det?
Har vel nok brugt over et halvt år af mit liv på at se Star Wars, en af de få ting jeg aldrig vil kunne fortryde og inden jeg er død håber jeg at have brugt mere end 1 år :D
Gravatar

#2 Ceepa 8 år siden

Jeg kan varmt anbefale at Se episode 1-2-3 på youtube Søg på Star Wars Anti Cheese cut! Det er genialt og filmene bliver faktisk ret gode af det! Eksempel. Episode 1 varer kun 1 time og 40 minutter :)
Gravatar

#3 silegnaV 8 år siden

#2 Fedt. Jeg vil starte på Phantom Menace - Anti-Cheese Edit nu :)
Gravatar

#4 Ceepa 8 år siden

#3 Hvad syns du?
Gravatar

#5 silegnaV 8 år siden

#4 Han har taget nogle gode valg, manden bag. Desværre er der stadig så mange kvalmende replikker, skuespil, visuelle effekter, koreografi osv. - og (selvfølgelig) instruktionen generelt, at det var stadig en sørgelig fornøjelse for mit vedkommende. Er lige blevet færdig med Revenge of the Sith - Anti-Cheese Edit.

Fortællerstilen er (åbenlyst) ikke den samme i forløberne, som i de første. Perspektivmæssigt er de meget mere i fugleperspektiv. I denne sammenhæng er det både et godt og skidt valg. Dialogerne er ofte så overfladiske, usammenhængende,, forceret, ufærdige at det let kunne blive aalt for meget for et normalt menneske at tage. Så på måde har det haft en positiv effekt, men ellers så bør det være karakterne, der skal drive filmen, hvilket de gør i højere grad i de gamle.

Jeg skipper en længere kritiksalve til George Lucas, som alligevel er skrevet en million gange før. Men han har nogle interessante temaer og analogier med - især i Revenge of the Sith - som kunne have været über lecker, hvis det var blevet gjort ordentligt.
Gravatar

#6 Ceepa 8 år siden

#5 Enig! Men for mit vedkommende, så blev 1-2-3 gjort watchable.Det er svært at edit film, hvor det er skuespiller/instruktionen halter! Det er jo virkelig dårlige film :D Men mener stadigvæk at de bliver markant bedre end originalen
Gravatar

#7 Thorsen2011 8 år siden

Perfekt - skal ind og se den nye d. 16 og jeg har aldrig set en star wars film haha - nu er jeg med, på et ret overfladisk plan, men forstår pointen! Tak!

Skriv ny kommentar: