Endnu et klip er frigivet fra den kommende reboot af “Jurassic Park”-franchisen med “Jurassic World”. Her sætter Chris Pratt livet på spil over for en gruppe glubske velociraptore.

Se også: ”Jurassic World” er en direkte sequel til “Jurassic Park”

Faderen til franchisen, Steven Spielberg, fungerer denne gang som executive producer, imens Chris Pratt og Bryce Dallas Howard spiller hovedrollerne.

Der er dansk premiere den 11. juni.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#21 Salene 6 år siden

Hold kæft det ser dårligt ud^^
Gravatar

#22 Business Monkey 6 år siden

Den fede (20) skrev:
#19

Come on.....det jeg citerer dig for er sgu da ikke misvisende. Dit indlæg bærer generelt præg af, at vi nu nærmest skal have forståelse for en mand, der mig bekendt ikke havde en kniv for struben, da han sagde ja til jobbet.

Min hoved-påstand, lige i dette tilfælde, drejer sig om, at man får en lortefilm ud af at vælge en instruktør med lorteerfaring. Længere er den ikke. Og jeg får tilsyneladende ret.

I øvrigt så ville jeg gerne adressere dit Spielberg selling point, men gjorde det ikke, da det i bund og grund ikke rykker noget ved essensen. Dog undskylder jeg gerne, hvis du tog det som at skide på hvad du skrev (for dette er ikke tilfældet). Men så tager vi den....

Spielberg tog et møde med ham fordi nogle som kendte nogle gav ham en albue i siden. De klikkede, havde det sjovt sammen. That's it. Sikkert en sjov stund for dem, men en katastrofal beslutning for serien (tror jeg) nonetheless. Derudover: Universal har final say, uanset hvad.


Cool. Tror også jeg kan lyde lidt for empatisk når jeg skriver. Synes bare den røg lidt af sporet. :D

Der er mange grunde til at Jurassic Park filmene som franchise ikke fungerer (nok mest af alt fordi filmens hovedpointe allerede er blevet fortalt på fantastisk fin vis i 'Jurassic Park'), og efter at have set det raptorklip er jeg selv nu 100% sikker på at Colin Trevorrow er en af dem. Det er simpelthen alt for dårligt instrueret.

Ift. til Spielbergs valg, så synes jeg nu stadig at det er en besværlig situation at blive stillet i. Selvom man ikke har en kniv for struben er det også svært at sige nej til sådan en mulighed.

Nå, men jeg skal alligevel ikke se filmen, når den kommer ud, så det er måske lidt pointless at diskutere den ud over bare at svine den til for det makværk den ser ud til at blive. :D
Gravatar

#23 Den fede 6 år siden

Business Monkey (22) skrev:
Cool. Tror også jeg kan lyde lidt for empatisk når jeg skriver.


Helt i orden. Jeg kan også lyde mere usympatisk, end jeg er, når jeg skriver. Vi har alle vores kors at bære :-)
Gravatar

#24 Business Monkey 6 år siden

Det her synes jeg beskriver min pointe perfekt!

http://filmz.dk/colin-trevorrow-siger-nej-tak-til-...

Fuck, hvor ser det ud til at gå skidt for den franchise...
Gravatar

#25 Den fede 6 år siden

#24

Det siger formentlig det hele og understreger, hvad jeg har sagt hele vejen: Han skulle aldrig have været ansat.

Den kan virkelig kun overraske nu.

Skriv ny kommentar: