De fleste elskere af dinofilm husker sikkert 1993 som noget ganske særligt. Med Steven Spielbergs “Jurassic Park” blev der sat ny standard, for hvor livagtige dinosaurer på film kunne se ud. De to følgende dinofilm skuffede dog, derfor ser man bort fra dem med den fjerde film i dinorækken, “Jurassic World”.

Se også: Video: Chris Pratt jages af Rex

I et interview med Yahoo fortæller instruktør på “Jurassic World”, Colin Trevorrow, at den kommende fjerde film skal ses som en direkte sequel til “Jurassic Park”.

Det betyder dog ikke, at “The Lost World: Jurassic Park” og “Jurassic Park III” skrives ud af seriens kontinuitet. De lægges bare diskret til side, da de foregår på andre øer end Isla Nubar, som det hele begyndte på i 1993, og som der nu fortsættes på lidt over 20 år efter i “Jurassic World”.

På den måde kan man i den nye film undgå at blive associeret med de to mellemliggende flops, men i stedet lede publikums tanker tilbage på Spielbergs hit.

Steven Spielberg fungerer som executive producer på “Jurassic World”, hvor Chris Pratt og Bryce Dallas Howard spiller hovedrollerne. Der er dansk premiere den 11. juni.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 Snyltetast 9 år siden

The Lost World omsatte for over $ 600 mio., og Jurassic Park III for over $ 300 mio.; dette begge for budgetter under $ 100 mio. Ikke umiddelbart det, jeg vil beskrive som flops.
Gravatar

#2 David Munch 9 år siden

De skuffede ud fra anmeldelser.. Personligt synes jeg de var ganske gode.
Gravatar

#3 Geekalot 9 år siden

Fandt dem direkte dårlige, også derfor jeg ikke skal ind og se den kommende. Min tiltro til de kan lave en film der er på højde med den første er der simpelthen ikke :(
Gravatar

#4 Joeyvind 9 år siden

Er jeg den eneste som syntes Jurassic World ser værre ud end både Lost World og III? Der er simpelthen intet i de viste trailere, som overbeviser mig om at dette vil være en god film.
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#5 mikki 9 år siden

Og med en øgle-domptør....... haha
Gravatar

#6 Therewillbeblod 9 år siden

"The Lost World" var ok..."Jurassic Park" er en klassiker og den titel står "The Lost World" ikke til. Men en god blockbuster 'sommerferie film', som sagtens kan genses.
"Jurassic Park III" var bare hyle-ringe. Ærgeligt da de ellers havde lokket Sam Neill tilbage. Men føj en stinker.
Jeg har mistet alt håb for Jurassic World. De første glimt vækkede mit håb. Men sidste trailer har ødelagt det igen! Velociraptorer som adlyder som hunde, klon splejsede über-dræber dino'er og alt for perfekte (udseende) skuespillere, uden personlighed og uden håb for sympati fra undertegnede og så lige noget med nogle børn som skal reddes??!?! Aj aj aj, stop nu!!

Den og den nye Terminator kommer i nærkamp om pladsen til årets største skuffelse.

Ærgeligt at "Jurassic Park" (1993) filmen skal spyttes på af skaberen selv :(
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#7 Driver 9 år siden

Geekalot (3) skrev:
Fandt dem direkte dårlige, også derfor jeg ikke skal ind og se den kommende. Min tiltro til de kan lave en film der er på højde med den første er der simpelthen ikke :(

Hvis kriteriet for ikke at se den er, at man ikke tror, den kan nå på højde med 1'eren, så sætter man godt nok høje krav til den.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#8 Hive 9 år siden

Genså for nyligt alle 3 film. Lost World var okay indtil den fjollede slutning hvor en T-Rex (efter seriøst manglende forklaring!) slipper løs på en båd og derefter i San Diego... og kun kan stoppes af 2 fesne videnskabsmænd. Ikke militæret, ikke national guard, ikke flåden, ikke luftvåbnet... men 2 videnskabsmænd.

Jeg var faktisk bedre underholdt af den 3. film, selvom jeg ikke brød mig om raptor-samtalerne. De var lige en tand for fjollede.

Men ingen af de 2 er i nærheden af den første films kvalitet.
Gravatar

#9 Zorgo12 9 år siden

Therewillbeblod (6) skrev:
"Jeg har mistet alt håb for Jurassic World. De første glimt vækkede mit håb. Men sidste trailer har ødelagt det igen! Velociraptorer som adlyder som hunde, klon splejsede über-dræber dino'er og alt for perfekte (udseende) skuespillere, uden personlighed og uden håb for sympati fra undertegnede og så lige noget med nogle børn som skal reddes??!?! Aj aj aj, stop nu!!


Så vidt jeg husker omhandlede store dele af Jurrasic Park faktisk to børn og hvordan de, sammen med dr. Alan Grant, skulle flygte fra både raptors og T-Rex....så hvordan er det liiiige at det nu er en DÅRLIG ting at børn skal reddes?

Men i øvrigt: skal vi nu ikke bare vente til at se filmen før vi dømmer den ude?

Jeg synes det virker omsonst at sidde og glo på en trailer og derefter konkludere at skuespillerne ikke har personlighed og dinoerne er dårlige og øv bøv børn skal reddes i filmen...slap af dramaqueen!

Jeg synes at det hele ser interessant ud. Trailere siger ikke noget om hvordan filmen i grunden er og siger absolut INTET om karaktererne i filmen! Trailers viser ikke det rigtige billede af filmene som regel.

jeg forventer ikke at det bliver en ny klassiker men at det bliver en god fortsættelse og en god nostalgisk tur tilbage til Isla Nublar.

Gravatar

#10 Captain Marvel77 9 år siden

hver film sin charme :-)

Skriv ny kommentar: