Endnu et klip er frigivet fra den kommende reboot af “Jurassic Park”-franchisen med “Jurassic World”. Her sætter Chris Pratt livet på spil over for en gruppe glubske velociraptore.

Se også: ”Jurassic World” er en direkte sequel til “Jurassic Park”

Faderen til franchisen, Steven Spielberg, fungerer denne gang som executive producer, imens Chris Pratt og Bryce Dallas Howard spiller hovedrollerne.

Der er dansk premiere den 11. juni.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#11 Mikkel Abel 6 år siden

10#

Fint nok du ikke er glad for hans film, men også hård bedømmelse at mene han er så inkompetent udfra så lidt. Det er trods alt en mand, som har lavet én spillefilm. En film der endda, udover dig ellers, har fået anerkendt ros. Man må også huske, at Jurassic Park lever ekstremt højt på den nostalgiske faktor - den første er en rigtig god film, nummer to er okay, men Jurassic Park III er da om noget "fornærmende ringe". World kan næppe blive værre.
Og ikke i nærheden af stofområdet? Kan da godt være han ikke var ombord på nogle af de forrige film, men du ved da ikke hvor meget forarbejde der har lagt i hans proces med stoffet. Og så er Spielberg trods alt executive producer, det hjælper nok lidt.

Jeg kan på ingen måde se hvordan Colin Trevorrow er et fornærmende valg i forhold til den næste i rækken, når han nærmest kun kan overraske.

Og så synes jeg det er lidt sjovt, at folk er så bange for at Jurassic World bliver dårlig, som om den skulle ødelægge en fantastisk franchise eller noget. Jeg tror de fleste har glemt, at toeren og treeren altså ikke ligefrem var eller er mesterværker. Tværtimod.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#12 Den fede 6 år siden

Mikkel Abel (11) skrev:
Jeg tror de fleste har glemt, at toeren og treeren altså ikke ligefrem var eller er mesterværker. Tværtimod.


Og det er et faktum eller? Du smider anmelderkortet i hovedet på mig, fordi jeg kalder hans film ringe, alt imens du selv erklærer dig for smagsdommer over Jurrasic-filmene. Den flyver ikke.

Tal for dig selv - jeg synes både 1'etteren og 2'eren er fremragende. Du må meget undskylde, jeg ønsker faklen føres videre af en mand, der har nul erfaring med genren og utrolig lidt instruktør-erfaring.
Gravatar

#13 Mikkel Abel 6 år siden

12#

Selvfølgelig er det ikke et faktum, der vil aldrig være et faktum omkring bedømmelsen af en film. Hvad der dog er et faktum er, at hvis vi bruger IMDb, Rotten Tomatoes og Metascore som kilder, så er der altså bred enighed om at Jurassic Park II & III er absolut middelmådige film - at best.

Det er da helt fint, at du ikke ønsker det. Jeg stillede såmænd bare spørgsmål til din udmelding, som jeg ikke synes der er meget hold i. Fred være med det.

I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#14 Den fede 6 år siden

#13

Øh, om der er "hold" i det, ved vi jo ligesom ikke rigtig, før filmen udkommer. Men klippet ovenover er endnu en kraftig indikator, så jeg tror desværre, jeg får ret i min antagelse. Udover den dårlige CGI og en mand der åbenbart er lavet af granit, så lugter det bare langt væk af et slap in the face på os fans.
Gravatar

#15 Alex- 6 år siden

Hvordan i al verden har de kunnet optage den scene uden at tænke på rygskade ved faldet?? Der er sgu nogen der har sovet i timen.
Jeg synes dælme at det er forfærdelig dårlige klip de vælger at sende ud, ikke just klip der sælger filmen særlig godt.
Gravatar

#16 Business Monkey 6 år siden

#10 Vil gerne påpege at det var Steven Spielberg selv, der ville have Colin Trevorrow som instruktør på den. Så det er Spielberg, der træffer dette "fornærmende" valg.

Derudover får jeg det indtryk, ud fra de "bag kameraet" optagelser, der er blevet udgivet, at Trevorrow har været i en ret presset, og ulidlig sitation. Han er blevet udvalgt af en af Hollywoods mest magtfulde mennesker til at lave den her film, efter blot at have lavet én simpel indiefilm. Hvad gør han? Kan han tillade sig at sige nej, når sådan et kæmpe karrierespring er muligt? Samtidig er det ikke ligefrem den mest succesfulde (bortset fra den første film) filmfranchise han bliver sat til at genoplive.
For mig har det altid set ud som om Trevorrow har været megafrustreret over at blive sat i klemme af netop Spielberg og Co.

Har lidt sympati for ham som instruktør, og tror gerne han har prøvet at gøre det så godt han nu kunne ud fra den smule erfaring han havde på en helt anden slags produktion, men ak, det ligner lidt i mine øjne at det kommer til at blive et makværk. Nok mest af alt pga. det desperate manuskript...

Tilføjelse efter faktisk at have set klippet:
HAHAHAHAHAHAHAHA. Det er godt nok dårligt lavet. Endnu et "greenscreenmonster", hvor der ikke er nogen totalindstillinger, der viser menneskenes reaktioner på CGI tingenes pludselige bevægelser, da dette ville have været for svært at lave. I stedet har vi nærbilleder, som fjerner følelsen af truslen "i samme rum", da de bare klipper frem og tilbage mellem actionCGI og stillestående karakterer, der spiller "skuespil" i blinde... Godt nok dårligt...
Gravatar

#17 Therewillbeblod 6 år siden

Den film kommer til at stinke!!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#18 Den fede 6 år siden

Business Monkey (16) skrev:
For mig har det altid set ud som om Trevorrow har været megafrustreret over at blive sat i klemme af netop Spielberg og Co.

Har lidt sympati for ham som instruktør, og tror gerne han har prøvet at gøre det så godt han nu kunne ud fra den smule erfaring han havde


Nåååårrh, det er synd for den stakkels lille mand, han skal lave så'en en STOOOR film.

Give me a fucking break.
Gravatar

#19 Business Monkey 6 år siden

Den fede (18) skrev:
Business Monkey (16) skrev:
For mig har det altid set ud som om Trevorrow har været megafrustreret over at blive sat i klemme af netop Spielberg og Co.

Har lidt sympati for ham som instruktør, og tror gerne han har prøvet at gøre det så godt han nu kunne ud fra den smule erfaring han havde


Nåååårrh, det er synd for den stakkels lille mand, han skal lave så'en en STOOOR film.

Give me a fucking break.


Jeg ved ikke helt, hvad du tolker i min udtalelse eftersom du svarer så sarkastisk og nedladende på den, især uden at citere resten af sætningen, der stiller det første i et lidt andet lys, men jeg prøver bestemt ikke at få folk til at føle det er synd for ham, hvis det er det du insinuerer.
Han er en instruktør, som har fået en kæmpechance. Det er da bestemt ikke synd for ham.

At jeg så ikke synes det er synd for ham, betyder ikke at jeg ikke har sympati for en given situation han som menneske kan være i. Det er da ikke den fedeste situation, når du har lavet en mindre succes, og så alle mulige folk forventer alt mulig supervildt shit ud af dig. Det kan jeg have sympati for ligegyldig, hvem og hvad vi snakkede om.

Anyway, nu forklarede jeg, hvorfor det ikke giver mening at svare hvad du gør på den del af mit indlæg. Dog kom du ikke selv med nogen kommentar ift. at det er Steven Spielberg selv, der på "fornærmende" vis har valgt Trevorrow som instruktør...

Det er dog nok for meget forlangt, at folk kan tale pænt til og om hinandens indlæg... Men det giver måske ikke mening for en binær logik at kunne udtrykke sympati for noget man ikke bryder sig om.
Gravatar

#20 Den fede 6 år siden

#19

Come on.....det jeg citerer dig for er sgu da ikke misvisende. Dit indlæg bærer generelt præg af, at vi nu nærmest skal have forståelse for en mand, der mig bekendt ikke havde en kniv for struben, da han sagde ja til jobbet.

Min hoved-påstand, lige i dette tilfælde, drejer sig om, at man får en lortefilm ud af at vælge en instruktør med lorteerfaring. Længere er den ikke. Og jeg får tilsyneladende ret.

I øvrigt så ville jeg gerne adressere dit Spielberg selling point, men gjorde det ikke, da det i bund og grund ikke rykker noget ved essensen. Dog undskylder jeg gerne, hvis du tog det som at skide på hvad du skrev (for dette er ikke tilfældet). Men så tager vi den....

Spielberg tog et møde med ham fordi nogle som kendte nogle gav ham en albue i siden. De klikkede, havde det sjovt sammen. That's it. Sikkert en sjov stund for dem, men en katastrofal beslutning for serien (tror jeg) nonetheless. Derudover: Universal har final say, uanset hvad.

Skriv ny kommentar: