Selv om man spiller med i den kommende “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, så kan man også selv være stor “Star Wars”-fan. Det kan hverken Daisy Ridley eller John Boyega i de to hovedroller lægge skjul på i denne video, der går bag om skabelsen af årets mest ventede film.

Se også: Spielberg: “Star Wars: The Force Awakens” kan blive filmhistoriens største

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” fortsætter historien fra “Jedi-ridderen vender tilbage”, hvor Luke Skywalker, Han Solo og Princess Leia endeligt besejrede Kejseren og startede imperiets fald.

Harrison Ford, Mark Hamill og Carrie Fisher vender tilbage i deres ikoniske roller som Han, Luke og Leia. De får selskab af en masse nye ansigter, heriblandt Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Lupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Gwendoline Christie og Max von Sydow.

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” får premiere den 16. december 2015.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Stetso-G 8 år siden

Jeg glæder mig helt vildt til, denne film får premiere. Så kan det være, vi snart kan slippe for at høre om det hvert fucking femte minut.

Kram og knus
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#1 Derfra begynder det hele forfra ;)

"Rogue One: A Star Wars Story" (december 2016), "Star Wars: Episode VIII" (2017) og så "Anthology"-filmen om Han Solo, der er premieresat til d. 25. maj i 2018.
Gravatar

#3 Business Monkey 8 år siden

Nå, ja! Max Von Sydow!
Gravatar

#4 Ceepa 8 år siden

#2 Han Solo filmen kommer også til at hedde "A Star Wars Story". De har droppet Anthology helt fra franchisen for at ramme et langt bredere publikum :) Se Collider jedi Council (Youtube) fra sidste uge. Anthology er helt droppet :\
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#4 Cool, tak for info!
Gravatar

#6 Stetso-G 8 år siden

#2 Tjo, det vidste jeg egentligt godt. Men kunne der evt. skrues en my ned for de konstante opdateringer? Det er ved gud ikke alle, der er lige interessante. Og ja, jeg spørger kun for egen regning, så jeg regner med, at Filmz ændrer sig for at behage mine nyhedsbehov.

På forhånd tak.
Gravatar

#7 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#6 Kan nok ikke love noget den kommende uge, så der kan du evt. overveje at blokere star wars-tagget på din profil :)
Gravatar

#8 Geekalot 8 år siden

#7 ja hellere han blokere for nyheden en det stopper, vi er mange der elsker Star Wars nyheder :) men for nogen kan det nok også blive for meget, men så har man jo knappen :)
Gravatar

#9 Stetso-G 8 år siden

Godt at sarkasmen sidst i indlægget blev fanget. :-)
Og hurra for "blacklisting"! Vidste slet ikke det var muligt.
Tak for tippet, du er bare alletiders. TAK!
Gravatar

#10 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#9 Fangede den godt, men ville da samtidig være service-flink - og så forudser jeg, det bliver 'slemt' med 'Star Wars' mere eller mindre resten af 2015 :-)

Skriv ny kommentar: