Video: Joss Whedon samler “Avengers”-holdet imod Donald Trump


Filmfolk har også holdninger. Lige fra “Star Trek” til “Ghostbusters” er der mange budskaber mere eller mindre gemt. Det gælder også for “The Avengers”-instruktør Joss Whedon, der nu tager stilling i det amerikanske valg med en ny kendis-video.

Se også: Nyt klip: “The Simpsons” dumper Donald Trump

Her har Whedon samlet kendte “Avengers”-venner som Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Cobie Smulders, Clark Gregg og Mark Ruffalo sammen med andre kendte som Martin Sheen, Neil Patrick Harris, Julianne Moore og James Franco for at sprede budskabet om, at amerikanerne skal registrere sig som vælgere frem mod det kommende præsidentvalg.

Og så tager de også direkte stilling til, hvem man i hvert fald ikke skal stemme på. De bryder sig ikke om Donald Trump.

Tonen er holdt humoristisk, hvor et højdepunkt er, da alle de øvrige medvirkende garanterer, at Mark Ruffalo smider tøjet i sin næste film, hvis folk går ned og stemmer til det kommende valg.

Se videoen her:

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#21 Kaversmed 4 år siden

Selv kuglestødere kan blive politikere xD
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#22 Hive 4 år siden

Kaversmed (21) skrev:
Selv kuglestødere kan blive politikere xD


Ja, desværre...

Han er i øvrigt et fantastisk eksempel på, at Geekalot fuldstændigt har misforstået forholdet mellem kvalifikationer og erhvervet som politiker.
Gravatar

#23 Geekalot 4 år siden

Jaja Lyt du nu bare til Medina og hvad hun har at sige politisk........ Se hvem der har misforstået noget Hive hehe. Aldrig sagt han er værd at høre på. Men generelt ved en politiker mere om politik en du eller Medina eller for den sags skyld jeg gør.
Gravatar

#24 Hive 4 år siden

Geekalot (23) skrev:
Jaja Lyt du nu bare til Medina og hvad hun har at sige politisk........


Hold os andre ude af din besættelse af Medina. Ingen her har påstået, at hun ved hvad hun snakker om. Kun du bliver ved med at nævne hende.

Personligt kan jeg ikke døje hende - men jeg anerkender, at hun har ligeså meget ret til at snakke om politik som enhver anden. Og jeg finder hende ikke mindre kompetent end Joachim B. Olsen og Donald Trump.

Men generelt ved en politiker mere om politik en du


Sjovt du nævner det, jeg har rent faktisk en kandidatgrad i Politik & Administration. Fortæl mig venligst, hvad der gør en kuglestøder mere egnet til at udtale sig om politik end mig.
Gravatar

#25 Geekalot 4 år siden

#24 du får lige en i morgen :)
Gravatar

#26 Tyler Durden 4 år siden

Geekalot (1) skrev:
Skammeligt når kendte begynder at blande sig i noget de ikke burde, specielt sådan noget som politik.


Politik handler netop om at blive hørt, og om at give sine meninger til kende. Alt og alle har lov til at blive hørt, og til at ytre sig! Det handler ganske enkelt om ytringsfrihed. Vi bruger alle sammen de platforme vi nu engang kan komme til. Og når det er sagt, så kommer skuespillere altså fra vidt forskellige vilkår, og vidt forskellige samfundslag. Deres mening er lige så vigtig som bagerens, politibetjentens, rockmusikerens, eller direktørens. Jeg ville faktisk være skuffet hvis IKKE de gav deres mening til kende. Det står ALLE frit for at lave en YouTube video, igangsætte en demonstration, skrive blogs, lave facebook grupper m.m. Vi bruger alle de stemmer, vi har at gøre med, og bruger alle de platforme vi nu endnu en gang kan gøre brug af. Uanset om jeg er enig eller ej, så lytter jeg da til, og forholder mig til, de store multinationale selskabers kampagner, og deres posters på eksempelvis busholdesteder m.m, og fagbevægelsers ditto, samt andre interesseorganisationers holdninger. Hele mediebilledet og den fysiske virkelighed er plastret til med holdninger og ytringer. Hvis ikke skuespillere, og andre faggrupper må deltage i debatten, og ikke må være med til at forme fremtiden... så ved jeg ikke. Jeg vil IKKE være med til at forbyde nogens ytringsfrihed. Heller ikke Clint Eastwood's, tobaksindustriens, MacDonald's, eller Trump's, selvom jeg måske er dybt uenig. Det er vigtigt alle kan bruge deres stemme, og få den bredt ud så MEGET som muligt! At alle meninger KAN bliver hørt, er demokratiets vigtigste grundpille. Hvis du er uenig med visse skuespilleres holdning, i forhold til den igangværende præsident-valgkamp, så står det dig jo helt frit for, at lytte til de modsatrettede holdninger, som andre skuespillere står for. De er frie til at proklamere deres holdninger, og lave videoer. Længere er den ikke. Hvis du så føler du er i undertal, og ikke særligt mange politikere deler din mening... jamen så er det jo grundvilkårene i politik, og demokratiet.
"I love the smell of napalm in the morning..."

Skriv ny kommentar: