De første minutter af promotion-interviewet for “Avengers: Age of Ultron” imellem Robert Downey Jr. og Channel 4 News gik, som de skulle. Men så tog samtalen en drejning, der betød, at Iron Man-skuespilleren forlod seancen.

Se også: Spoilervideo: Det har “Star Wars” og Marvel tilfælles

Journalisten Krishnan Guru-Murthy ville gerne spørge ind til stjerneskuespillerens tidligere udtalelser om politik, hvilket Downey Jr. gled af på, men da hans brogede fortid vedrørende narkoproblemer og tiden i fængsel blev bragt på banen, så blev det for meget for Robert Downey Jr., der rejste sig og gik sin vej.

Hvis du ikke gider se hele interviewet, så spol fire minutter ind i samtalen, hvorfra den går helt galt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 knx 6 år siden

Meh.. Guru-Myrthy har efterhånden gjort det her nogle gange. Sidste gang var det med Richard Ayoade og gangen før den var det Tarantino.

Videoerne kan ses her, hvis nogle skulle være interesserede:

Tarantino:
Ayoade:
Gravatar

#12 Bishop 6 år siden

Sådan spiller klaveret ikke på nogen som helst medier, der har bare lidt selvrespekt... Og ja, respekt for den journalistiske opgave, som jo er at repræsentere virkeligheden på en retvisende, oplysende måde. skrev:


Selvrespekt? Som at rode i folks fortid og umotiveret kaste det i fjæset på dem midt under et interview som ikke drejer sig om deres privatliv. Det lyder mere som noget TMZ, EB eller Se&Hør kunne finde på.

Han skulle nok ha' oplyst i forvejen hvis han havde til hensigt at snakke om RDJ fortid eller prøve at arrangere et interview som omhandler RDJ person. Men hvis det er noget han praktisere ofte så er han journalistiske troværdighed nok ved at være opbrugt.
Gravatar

#13 holddakæft 6 år siden

jeg synes faktisk, at Robert håndtere det rigtig godt, han kunne ha flippet ud eller ???... men han vælger den pæne måde og går stille og roligt sin vej.... verdensklasse af Robert Downey...journalisten var en klaphat, hvad fanden havde de spørgsmål med Avengers at gøre
Gravatar

#14 Lawman 6 år siden

Robert Downey Jr. klarer det som en boss, og håndterer situationen helt cool. Respekt! Selvfølgelig skal han ikke finde sig i det.
Gravatar

#15 De4_Kia 6 år siden

Wouw den journalist har ingen situationsfornemmelse!
Forstår godt at Robert Downey Jr. vælger at gå til sidst.

Alle har en fortid, og ikke alle ønsker at blive mindet om den fortid, nogen fordi de har lagt det bag sig og er kommet videre. Ja Robert Downey Jr. er berømt, men det ændre ikke på at han også har sine rettigheder, er der nogen han ikke vil tale om, så lad være med at spørg!

Man kunne fx. spørger:
"Er det i orden jeg stiller et par spørgsmål ang. dine fortid og politiske holdninger".
Nope lad os grave i det uden at spørger, og ignorerer alle alarmklokker på vejen!
Gravatar

#16 zilphs 6 år siden

Så.. Filmz, nu er det vist tid til at få en ny medarbejder. Langt fra las vegas er jo slut så i kunne jo få Niels Buckingham ind, nu i breaker så meget old news for tiden. :D
Gravatar

#17 jessup 6 år siden

New york times spørgsmålet ligger fint i forlængelse af det der bliver snakket om inden, men journalisten er simpelthen for usikker som Downey også påpeger kombineret med han ikke gider snakkke om det.
This is just until June

Skriv ny kommentar: