Det er tidligere blevet bekræftet, at Ian McKellen vil gentage rollen som Gandalf i de to ventede film om “Hobbitten”, og nu ser det ud til, at måske også Viggo Mortensen vil vende tilbage i rollen som Aragorn.

Ifølge Variety er der ligesom med McKellen og Andy Serkis også blevet taget kontakt til Mortensen omkring “Hobbitten”.

Guillermo del Toro står bag kameraet på “Hobbitten”, der skal produceres af Peter Jackson og vil blive lavet som to spillefilm, hvor den første del bliver baseret på J.R.R. Tolkiens berømte bog om Bilbo Sækker, og hvordan den omrejsende hobbit får fat i den magtfulde ring fra Gollums varetægt.

Det forventes, at manuskriptet udarbejdes af Fran Walsh og Philippa Boyens.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#21 piazorro 15 år siden

#18 Tror det er omvendt rækkefølge - at Gandalf og Aragorn fanger Gollum og så bliver han holdt fanget hos elverne i Dunkelskov (eller hvad den nu ændrede navn til - måske Grønneskov?) hvor han stikker af fra. Det er derfor Legolas drog til Kløvedal i bog 1, fordi de havde "mistet" ham.
Men jeg er ikke sikker!
Bevar Hundeprutter, Mågeklatter, Ørevoks, Andemad og Kloakslam
- meld jer ind i gruppen på Facebook
Gravatar

#22 Ceepa 15 år siden

#21 ahh ja! det er da også rigtigt!
Gravatar

#23 VonDoom 15 år siden

Er fan af Tolkien - og Aragon, så det er da en fantastisk nyhed!

Syntes bare det er sært at de bliver ved med at finde gamle glemte manuskripter, mon ikke Tolkiens børn lægger lidt af deres eget til?
James Bond: Do you expect me to talk?
Auric Goldfinger: No, Mr. Bond. I expect you to die.
Gravatar

#24 moulder666 15 år siden

#23 "Syntes bare det er sært at de bliver ved med at finde gamle glemte manuskripter, mon ikke Tolkiens børn lægger lidt af deres eget til?"

Forsøg at læse den nye "Hurins Børn", hvis du gerne vil have bekræftet din sammensværgelsesteori...det er da alligevel den argeste gang l***, uden noget som helst af det, der gjorde LOTR så exceptionel - så jeg gætter personligt på, at J.R.R. aldrig har haft noget med den at gøre! :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#25 filmz-Anarion 15 år siden

Hurins børn var meget meget vag, der mangler klart noget Tolkien "feel" over den.
Gravatar

#26 VonDoom 15 år siden

Húrins børn var da total remake af Ødipus historien, bare med en drage istedet for en Sfinx og søsteren i stedet for moderen :/

Så meget for Tolkiens drøm om at give britterne deres egne sagn!
James Bond: Do you expect me to talk?
Auric Goldfinger: No, Mr. Bond. I expect you to die.

Skriv ny kommentar: