StudioCanal har netop udsendt et nyt klip til “The Two Faces of January”, der har Viggo Mortensen og Kirsten Dunst i hovedrollerne. I klippet udforsker filmens to hovedrolleindehavere Athens turistattraktion Parthenon.

Se også: Første billede fra thrilleren “The Two Faces of January” med Viggo Mortensen

“The Two Faces of January” er baseret på bogen af samme navn fra forfatteren Patricia Highsmith, der også skrev “The Talented Mr. Ripley”, som også er blevet filmatiseret.

Filmen foregår i 1962 og omhandler det amerikanske par Chester og Collette MacFarland, der tager på ferie i Athen i Grækenland. Her støder de på den unge græsk-talende amerikaner Rydal, der arbejder som tour-guide, alt imens han snyder godtroende turister. Da Rydal bliver inviteret til middag hos parret, begynder den unge mand dog at ane, at Chester ikke er helt præcist den mand, som han regnede med.

Udover Mortensen og Dunst kan Oscar Isaac (“Inside Llewyn Davis”) ses i rollen som Rydal. Filmen er manuskriptforfatteren Hossein Aminis instruktørdebut. Amini har tidligere bl.a. arbejdet på drejebogen til Nicolas Winding Refns “Drive”. “The Two Faces of January” får premiere den 25. september 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: