Da idéen omkring “The Avengers” først blev søsat, var der snak om, at Sony og Marvel ville samarbejde omkring filmen for at bringe bl.a. Spider-Man – hvis filmrettigheder Sony ejer – ind i gruppen.

Se også: Se teaseren til teaser-traileren til “The Avengers”.

Det blev åbenlyst ikke til noget med den første film, der vil omhandle Thor, Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow, Nick Fury og Hawkeye – men vil Spider-Man kunne medvirke i en efterfølger?

Umiddelbart er svaret nej. Produceren Avi Arad har udtalt sig omkring emnet, og han nævner, at Spider-Man har sit eget univers, som i forvejen er meget kendt og fyldt med populære karakterer, hvorfor edderkoppemanden vil forblive der for sig selv.

Sony er ellers netop i færd med at genstarte Spider-Man-franchisen med “The Amazing Spider-Man”, så skulle sammensmeltningen af de to universer finde sted, ville nu være perfekt timing.

Se også: Tre karakter-plakater mere til “The Avengers”.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Jach 12 år siden

Kunne ellers være sjovt nok at se ham i en mindre cameo, men ikke som en aktiv karakter.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#2 Alex- 12 år siden

Jg tror ikke at hans karakter vil være interessant i The Avengers, han vil bare fylde for meget. En lille cameo tror jeg ikke vil fungere, så hellere undlade ham fuldstændig. Er bange for at en karakter som Ironman også vil stjæle billedet fra de andre.
Tror den kommer til at minde meget om 'League of Extraordinary Gentlemen'. :P
Gravatar

#3 Raver 12 år siden

Jeg ville heller ikke rigtig kunne forestille mig Spiderman i The Avengers. I den oprindelige serie var han jo heller ikke en del af Avengers. Dog kunne jeg godt se Spiderman som en evt. cameo, ligesom så mange andre helte i Marvels univers. Dog håber jeg at man også ser Ant-man og Wasp siden de også var med fra starten.
Gravatar

#4 Collateral 12 år siden

Jeg ville glæde mig over at se ham i Avengers' senere eventyr.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#5 Munchkim 12 år siden

Folk skal altså lige have styr på deres facts... Spider-Man har været en del af Avengers i godt 20 år nu. Jeg mener han meldte sig ind som reservemedlem omkring 1990 og har været med på gentagende missioner hen over årene. I øjeblikket er han en fast del af det nye Avengers hold.
Så den der med at han aldrig har været en del af Avengers kan folk godt ligge i graven.
Gravatar

#6 Jach 12 år siden

"The New Avengers
Volume 2, 2010–present

In March 2010, Marvel announced the series would be relaunched in June 2010 as part of the company's rebranding initiative, "Heroic Age" . As of the first issue of the relaunched series, the new team consists of Luke Cage, Ms. Marvel, The Thing, Wolverine, Jessica Jones, Iron Fist, Spider-Man, and Mockingbird."

Så ja, pt fast medlem af en Avengers lignende gruppe, det det ikke er den egentlige.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#7 Raver 12 år siden

#5
The New Avengers er heller ikke De oprindelige. Det jeg mente var at han var ikke i blandt de første. Dvs. Ironman, Thor, Hulk, Ant-Man og Wasp. Cap America kom med senere og ikke med fra starten af som i filmatiseringen.

Det #6 har fundet er en god beskrivelse af det.

Skriv ny kommentar: