Filmz har ekstraordinært fået lov til at sende to af vores læsere – en i Århus og en i København – med tre af deres venner til en eksklusiv fanvisning af Marvels “Captain America: The Winter Soldier” før alle andre.

Anmelderne ser filmen d. 24. marts, og filmen har premiere d. 26. marts. Men et par heldige fans og deres venner har altså mulighed for at se filmen allerede fredag d. 21. marts kl. 18.30.

Deltag: Vis du er en Marvel-fan
For at deltage skal du være kreativ. Lav en grafik, billed, udklædning eller noget helt fjerde med Marvel-tema og mail et billed af det til os på: [email protected] senest på mandag d. 17. marts med dine kontaktoplysninger og skriv om du vil vinde til Århus eller København.

Vi udvælger de bedste bidrag, som vil blive lagt til afstemning på Filmz’ Facebook, hvor brugerne så får lov til at bestemme, hvem der skal vinde denne fede fanpræmie.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 10 år siden

Æv, endnu en amatør hjemmeside, der ikke kan finde ud af, at lave deres egen afstemning, men hopper over, hvor gæret en lavest og benytter Fjæsbogen, og gør grin med deres brugere, der ike er på Fjæsen! :-(
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 10 år siden

#1 Kære Pistolprins,

Alle vores mange konkurrencer er normalt ikke på fb, men på et stort, flot banner du kan se ude til venstre.

Denne konkurrence er en undtagelse, men du behøver stadig ikke at være på facebook for at deltage.

Du skal blot gøre, som der står i teksten: "For at deltage skal du være kreativ. Lav en grafik, billed, udklædning eller noget helt fjerde med Marvel-tema og mail et billed af det til os på: [email protected] senest på mandag d. 17. marts med dine kontaktoplysninger og skriv om du vil vinde til Århus eller København."

Vi glæder os til at modtage dit bidrag.

Skriv ny kommentar: