Normalt mødes medlemmerne af New York Film Critic Circle først i december for at stemme om, hvem der skal have uddelt organisationens priser. I år har de dog været tidligt ude og allerede offentliggjort årets priser, som vil blive uddelt 9. januar. Priserne bliver ofte betragtet som et godt praj om de kommende Oscar-nomineringer.

Se listen over vinderne hos NYFCC.

Prisen for bedste film gik til stumfilmen “The Artist”, som er instrueret af Michel Hazanavicius, der også fik prisen for bedste instruktør. Bedste kvindelige hovedrolle gik til Meryl Streep for sit portræt af Margaret Thatcher i “Jernladyen”, og bedste mandlige hovedrolle gik til Brad Pitt for hans præstationer i filmene “The Tree of Life” og “Moneyball”.

Grunden til den tidlige offentliggørelse findes bl.a. i, at organisationen ikke vil have styret deres valg af andre prisoverrækkelser.

”Ubevidst eller bevidst er folk påvirket af andre gruppers stemmer,” udtaler organisationens formand, John Anderson.

Mange af medlemmerne har dog været utilfredse med den korte deadline for stemmer. På trods af det forventes det, at NYFCC igen til næste år vil offentliggøre vinderne i december måned.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 the_paki_don 9 år siden

hehehe, så de vil hellere bevidst eller ubevidst styre de ANDRE prisoverrækkelsers valg ved at smide deres ud hurtigst muligt! :)

Jeg er ret spændt på "The Artist". Fedt præmis og modigt med en stumfilm i denne tid og alder. Rar afveksling fra alle de sequels, som jo er indbegrebet af "en sikker satsning"...

Glæder mig til The Dark Knight Rises næste år! :D
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer

Skriv ny kommentar: