Dinosaurerne kommer til byen i den nyeste actionfyldte trailer til Colin Trevorrows “Jurassic World: Dominion”.

Det kan godt være, at Trevorrow blev afskediget af Disney, før han fik lov til at færdiggøre den seneste “Star Wars”-trilogi, men nu får han heldigvis lov til at tage revanche med en anden genoplevet gigafranchise. Han har nemlig sammen med Emily Carmichael (“Pacific Rim: Uprising”) skrevet “Dominion”, som han ligeledes har instrueret.

Det kommende dinosaureventyr genforener os med Chris Pratts Owen Grady og Bryce Dallas Howards Claire Dearing fire år efter hændelserne i den seneste film. Dinosaurerne lever nu side om side med menneskene, men forholdet er skrøbeligt, og spørgsmålet er nu, om menneskene kan forblive øverst i fødekæden?

Traileren teaser på adrenalinpumpende vis et svar, og det ser ikke ligefrem godt ud for menneskene – og især ikke for manden på det elektriske løbehjul. Byer bliver overløbet på globalt plan, og det er ikke til at sige, hvad det kommer til at betyde for vores helte. Heldigvis er Owen og Claire ikke alene om at redde verden. De har nemlig “Jurassic Park”-legacy-karaktererne Dr. Alan Grant (Sam Neill), Dr. Ellie Sadler (Laura Dern) og Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum) ved deres side på det nye eventyr.

Læs også: “‘Avatar 2’ har fået sin officielle titel: ‘The Way of Water'”

Traileren afslører også, at Blue, Owens yndlings-raptor, der tilsyneladende var den sidste af sin slags, på mystisk vis har fået en unge. Ungen bliver da også målet for vores heltes mission, da den bliver kidnappet.

Universal står bag “Jurassic World: Dominion”, der får dansk premiere den 9. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: