“Avatar: The Way of Water” er den officielle titel på den længe ventede James Cameron-opfølger.

13 år er der gået, siden vi sidst mødte det tidligere menneske Jake Sully (Sam Worthington), Neytiri (Zoe Saldaña) og resten af Na’vi-befolkningen.

I år vender vi dog langt om længe tilbage til planeten Pandora med den kommende “Avatar”-fortsættelse, der altså officielt har fået undertitlen “The Way of Water”. Titlen blev annonceret ved Disneys CinemaCon-panel, rapporterer Deadline.

Den officielle plotbeskrivelse lyder således: “Jake Sully bor med hans nyfundne familie, der er stiftet på planeten Pandora. Da en velkendt trussel vender tilbage for at færdiggøre det, de tidligere startede, må Jake arbejde sammen med Neytiri og resten af Na’vi-racen for at beskytte deres planet.”

Titlen afspejler tilsyneladende én af de nye lokationer, som spiller en stor rolle i den nye film. Ifølge en tidligere plotbeskrivelse fra producer Jon Landau er Na’vi-befolkningen nemlig nødsaget til at flygte ud til et område ved revet, hvor Matkayiana-klanen lever, efter menneskene vender tilbage til planeten for at gøre deres mission fra den første film færdig.

Læs også: “Vi har endelig fået det første officielle billede fra James Camerons ‘Avatar 2′”

Landau fortalte ved gårsdagens panel, at “The Way of Water” og de resterende to “Avatar”-fortsættelser alle vil følge Jake og Neytiris familie, men at hver film vil være stand-alone og nå til sin egen konklusion. Kun set i sammenhæng med hinanden vil der skabes et billede af en større, forbundet saga.

Sammen med Worthington og Saldaña kan vi igen se Sigourney Weaver, Stephen Lang og Giovanni Ribisi, mens vi kan glæde os til at blive introduceret til Kate Winslet, Vin Diesel, Michelle Yeoh og Edie Falco.

“Avatar: The Way of Water” får dansk premiere den 14. december i år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: