Wachowski-brødrene har ikke helt kunnet leve op til de tårnhøje forventninger, som den nu ti år gamle “The Matrix” skabte.

De seneste år har brødrene skrevet, instrueret eller produceret film, som enten har været middelmådige succeser (“V for Vendetta”) eller dundrende fiaskoer (“Speed Racer”).

Om næste gang er lykkens gang, vil tiden vise, men i hvert fald forlyder det nu, at de som deres næste projekt vil vende tilbage til science fiction-genren.

Nyheden kommer fra den politiske kommentator og nu skuespillerinde Arianna Huffington, som på sin Twitter-konto kunne afsløre, at hun var på vej til Chicago for at være med i Wachowski-brødrene film om Irak set fra et fremtidigt perspektiv.

Huffington inkluderede en række billeder fra testoptagelserne, hvor hun bl.a. ses sammen med de to Wachowski-søskende. Billederne kan ses hos Slashfilm.Vis kommentarer (31)
Gravatar

#1 TheEnd 14 år siden

Interesting...
Men jeg ville nu ikke kalde V for Vendetta for en middelmådig succes.
A bottle! Don't bother.
Gravatar

#2 MOVIE1000 14 år siden

lyder som et ret anderledes og spændende projekt

jeg synes helt klart at deres bedste film indtil videre er V for Vendetta, Speed Racer ihvertfald ikke en film som jeg vil anbefale til andre udover børn der elsker racer film eller Hot wheels, Matrix faldt op og ned i hele trilogien synes jeg,
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 Frederik 14 år siden

Speed Racer på Blu-ray er fantastisk.
Gravatar

#4 MOVIE1000 14 år siden

#3 slet ikke enig, de skifter ret hurtig med scenerne at man ikke rigtig kan nyde de utrolig overdrevende kørescener i et racer løb, hva synes du der er godt ved den?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#5 filmz-Utyske 14 år siden

#1 -

Mon ikke vi taler økonomisk?
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#6 Riqon 14 år siden

Fejl i overskriften (og i første linje): Wachowski-brødrene.
Det står dog korrekt i slutningen af nyheden: Wachowski-søskende.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 Kruse 14 år siden

Det kunne da være interessant. Jeg kunne godt lide V for Vendetta, men det er klart at deres bedste film er den de selv har instrueret, The Matrix. Det er en ny-klassiker inden for science fiction, og selvom at jeg tvivler kraftigt på det, så ville jeg elske hvis de kunne lave endnu en film af den kaliber.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#8 kasperfmn 14 år siden

#6 Så længe Larry ikke officielt er Lana, så må de vel stadig kunne betegnes som Wachowski-brødrene. Desuden lyder Wachowski-søskende ikke ligeså godt ;-)
Gravatar

#9 filmz-ab 14 år siden

Kunne være sjovt at se dem på toppen igen. Men tror desværre ikke, at vi nogensinde få en Matrix til. Men mindre kan godt gå.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#10 dslacker 14 år siden

Arianna Huffington er ikke skuespillerinde - hun er en kendt økonom og journalist, der nærmest egenhændigt krediteres for at gøre blogs populære (The Huffington post) og har optrådt i et utal af talkshows mm med sin velkendte græsk/engelsk/amerikanske accent.
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440

Skriv ny kommentar: