“Black Panther: Wakanda Forever”-traileren giver os vores hidtil bedste kig på lederen af vandverdenen Talokan, mutanten Namor, og hans ubarmhjertige forsøg på at invadere Wakanda.

Shuri (Letititia Wright), Ramonda (Angela Bassett), M’Baku (Winston Duke) og resten af Wakandas ledere og krigere står over for en invasion af deres hjemland. Tenoch Huertas Namor (eller K’uk’ulkan – Slangeguden – som hans befolkning kalder ham) fører nemlig sin undervandsnations styrker ind i det afrikanske land i kølvandet på Kong T’Challas død. Det kulminerer tilsyneladende i en utroligt underholdende og rørende ny superheltefilm, der samtidig også kommer til at afsløre, hvem der overtager ansvaret som Black Panther.

T’Challa blev spillet af Chadwick Boseman igennem fire film i Marvel-universet, inden han døde af tyktarmskræft i en alder af blot 43 år. Kevin Feige og Marvel Studios besluttede at lade karakteren hvile sammen med med dens skuespiller, hvilket ikke alle fans var lige glade for.

Læs også: “En underskriftsindsamling med formålet at recaste T’Challa i MCU nærmer sig 50.000 underskrifter”

Namor er ikke den eneste nye superkarakter, vi bliver introduceret til i den nye film. Dominique Thorne kan nemlig for første gang ses i rollen som Riri Williams, aka Ironheart, et ungt geni, der bygger en rustning a la den, vi har set Tony Stark flyve rundt i et utal af gange.

Ryan Coogler, der også stod bag roret på den første “Black Panther”, har instrueret fortsættelsen, mens han endnu engang har alliereret sig med sin medforfatter fra originalen Joe Robert Cole. Med sine 2 timer og 41 minutter bliver “Black Panther: Wakanda Forever” den næstlængste film i Marvel-universet, der begyndte i 2008.

“Black Panther: Wakanda Forever” kan ses på det store lærred den 9. november.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 år siden

Wokenda Whatever
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: