Elizabeth Olsen forklarer, at der er en større mening med, at “WandaVision” begynder som sitcom. 

“WandaVision” ligner ikke det MCU, vi kender. I de første tre afsnit har Marvel-serien snarere lignet en dygtig kopi af gamle, amerikanske sitcoms.

Det er ikke bare en fiks idé, forklarer Wanda-skuespiller Elizabeth Olsen i et interview med Elle. Der er en større mening bag den overraskende stil, som vil vise sig, efterhånden som serien skrider frem:

“Wanda og Vision prøver bare at passe ind. De forsøger at skjule for naboerne, at de er væsner med superkræfter. Grunden til, at det er en sitcom, vil vise sig senere i serien. Da Kevin Feige forklarede det til mig, virkede det ikke så bizart. Det føltes som en fantastisk måde at begynde vores historie på,” forklarer Olsen.

“WandaVision” kan ses på Disney Plus.

 

 

 Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 sigma6 3 år siden

Gottschalck (9) skrev:
#3 Hej sigma6,

Giver dig ret i, at nogle af sekvenserne bestemt ikke er actionfyldte, og den kræver heller ikke "det store" for at følge med i handlingen, men direkte kedelig mener jeg nu ikke den er.

Men selvfølgelig er det jo en subjektiv sag. At mene at MCU-fans æder ALT råt på baggrund af din egen mening om WandaVision, tænker jeg dog, er en skam, for det er vel federe at diskutere lidt videre? :)

Jeg indrømmer gerne, at jeg er totalt fanboy på mange punkter, men kan sagtens også se flere fejlskud hist og her. Dog vil jeg mene, at serien her overspiller på en måde, der faktisk giver god mening, og jeg glæder mig til at se udviklingen :)

Hvilken genre er du selv til, siden Marvel er så skidt? Glæder mig til at høre det!

Faktisk er jeg glad for at se f.eks Terry gilliam (de første 4-5 film han lavede) Det samme kan jeg sige om Oliver Stone ( som lavede sitcom sekvenser allerede i 94) Lige for tiden Er det Charlie Kaufman, Joel og Ethan Coen og Denis Villeneuves film der rører mig mest. Så det er absolut ikke action, jeg tænder på. Mere film som man måske først sætter pris på efter sin konfirmation ;) Ift. superheltefilm Tror jeg kun jeg kan lide Sin City og The Boys.
Gravatar

#12 Dalgaard 3 år siden

Det blev sku alligevel en meget sjov tråd, at følge for en gangs skyld :)

Specielt den del hvor der bliver svinet pga en stavefejl :D
Gravatar

#13 compax 3 år siden

Reborn Sith (5) skrev:
#3 Din udtalelse fortæller mig, at du ikke er intelligent nok til at se sammenhængen. Måske du burde holde dig til Glamour og/eller Horton sagaen. Der kunne man springe over 10 afsnit, og stadig følge med.


Syntes det er forkert at kalde sigma6 for dum eller ikke intelligent nok bare fordi han ikke kan lide serien. Man har forskellig smag og hvis ikke man kan forstå det så burde man måske kigge lidt ind ad inden man kalder andre for mindre intelligent. men samtidig er det også forkert at sige at Marvel fans æder alt råt, he.

sigma6 (3) skrev:
Det er sgu da noget kedeligt sjask. Viser bare at marvel fans æder alt råt.


Jeg vil ikke kalde mig selv for marvel fan har ikke set alle film da jeg syntes det efterhånden bare er det samme igen og igen, det er nok også derfor jeg faktisk godt kan lide WandaVision det er et frisk pust til noget der efterhånden er blevet malket så godt og grundigt så det halve kunne være nok. :)
Gravatar

#14 Ronnie Barnhardt 3 år siden

sigma6 (10) skrev:
Ronnie Barnhardt (8) skrev:
#6 *intellektuelle. Og ja, alle slags mennesker ser superheltefilm...

Hold da op. Pga. en slåfejl så bliver man stemplet som dum :D. Det rører mig ikke, når det kommer fra infantile fjolser som jer ;)

Det har jeg ikke skrevet, nej. Men fortsæt du bare med at have en fest i din sjove endimensionelle verden.
Gravatar

#15 Gottschalck 3 år siden

#11 Meget interessant. Jeg er slet ikke "den store filmnørd" selv, hvor jeg faktisk ikke har det store overblik over, hvilke instruktører der laver hvilket hit osv. Men vil da helt klart se nogle af de navne igennem, som du nævner, for egentlig har jeg kun hørt om få af dem - specielt Denis Villeneuves.

Som 27-årig har jeg dog stadig meget at udforske, men jeg mener inderligt det er pragtfuldt, hvordan den røde tråd i MCU både kan få mig helt op på dupperne, men også få mig til at slå hjernen fra.

Så kan jeg blive stimuleret anderledes af andre film og genrer! WandaVision har dog vist et overraskelsesmoment for mig i sin mærkelige opbygning, og jeg glæder lig til at se, hvordan det passer ind i MCU-miljøet, mens jeg kobler fra :)

Konfirmation eller ej, altid fedt at blive klogere på andres valg.
Gravatar

#16 GoyleFromTheFitnessClub 3 år siden

"Mere film som man måske først sætter pris på efter sin konfirmation" hahahhahahaa, hold kæft, hvor er det flabet hahaha. Sigma6 den intellektuelle konfirmand. Dog giver jeg dig ret i at seriens første tre afsnit er langtrukne. Jeg tror godt folk har fanget at den verden de befinder sig i, ikke er den virkelige. Det behøvede de ikke at bruge tre afsnit på at tease.
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold

Skriv ny kommentar: