Selvom Zack Snyders storslåede superhelte-reboot “Man of Steel” ikke udkommer herhjemme før på fredag, lader det dog til, at filmselskabet Warner Bros. allerede nu har valgt at sætte gang i hjulene til en efterfølger.

Se også: Lyt till Hans Zimmers “Man of Steel”-soundtrack.

Snyder vil angiveligt indtage instruktørstolen endnu en gang, og derudover er manuskriptforfatteren David S. Goyer også blevet tilknyttet fortsættelsen, mens det dog endnu er uvist, om Christopher Nolan vil vende tilbage som producer på filmen.

Nyheden er kommet i kølvandet på gårsdagens eksklusive screeninger af “Man of Steel” i særligt udvalgte biografer verden over, hvor filmen efter sigende modtog overvældende ros fra de tilstedeværende fans.

Oplev eventyret, når manden af stål flyver ind i de danske biografer 14. juni.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 Bruno 9 år siden

Jeg glæder mig i hvert fald til at se den på fredag. Jeg håber virkelig, at Snyder har styr på sit shit, men trailerne tyder i hvert fald på det.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#2 Ispep 9 år siden

Lad os da liiiige få etteren i hus først. Men okay, det kommer da ikke bag på nogen, da filmen nok skal blive økonomisk succes. De første ca. 50 anmeldelser er da for det meste positive, men indrømmet ikke sååå gode igen som håbet på. På den anden side, så blev Watchmen heller ikke fantastisk modtaget, så..
Gravatar

#3 Baby Strong 9 år siden

Det lover ikke for godt mht. Hans Zimmer score. Den samme kreative og alsidige komposer er i løbet af de sidste år faldet drastisk i niveau imo..
Gravatar

#4 Kviesgaard 9 år siden

Torsdag aften ser jeg giraffen.

Så kan jeg danne min egen mening om tingene.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#5 danish99 9 år siden

Jeg skal se den til privat visning, dette er en mande film og hobitten en børne film.
King
Gravatar

#6 KasperBS 9 år siden

Baby Strong (3) skrev:
Det lover ikke for godt mht. Hans Zimmer score. Den samme kreative og alsidige komposer er i løbet af de sidste år faldet drastisk i niveau imo..


Enig...han er begyndt at falde af på den!
Gravatar

#7 MOVIE1000 9 år siden

danish99 (5) skrev:
Jeg skal se den til privat visning, dette er en mande film og hobitten en børne film.


Jeg tror nu det er omvendt, i hvert fald hvis man ser på, hvor mange børn der skal se Man of Steel.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#8 mrF0x 9 år siden

Omstændigheder gør at jeg desværre må vente til søndag, men ud fra hvad jeg har set så tror jeg næppe på at jeg bliver skuffet.. Og nej, jeg forventer ikke den sædvanlige Superman.

Det er så, som så, med anmeldelserne. Dog har jeg på diverse blogs læst af fans af både TDK/R og Ironman Spider2 osv.. at de anser den for at være den bedste inden for sin genre til dato...

Man skal naturligvis passe på med forventningerne, men hvis tonen holder - og de klip jeg har set er udtryk for hvad filmen har at byde på - så tror jeg den er hjemme, i mit Superman hjerte.

Når nu Goyuer (kan ikke huske stavelsen korrekt) og Nolan har en finger med i spillet er jeg mere rolig hvad angår dybde. Og endelig meget rolig når jeg ved at action sekvenserne er Snyder bag... For Nolan er langtfra god til den slags.. (Bane/Batman sidste slåskamp - pinlig?!)


PS: SUPERMAN ER FOR ALLE!!! (Ikke, kun mænd)
Gravatar

#9 Zt3pH 9 år siden

Hvor bliver anmeldelsen af? :)
Gravatar

#10 BN 9 år siden

mrF0x (8) skrev:
For Nolan er langtfra god til den slags.. (Bane/Batman sidste slåskamp - pinlig?!)


Huh? Det er en de bedste jeg har set i årevis!
Jeg elsker hvordan Batman - belært af det første møde med Bane - har skiftet taktik og udnytter to ting: (1) at han er mere smidig end Bane, og (2) Banes svageste punkt: masken. Og desuden elsker jeg kampens udvikling: Batman, der denne gang vrider sig løs af Banes greb om hans næve - Bane der bliver hidsig og slår vildt og blindt omkring (ind i søjlen), hvorefter Batman slår hårdt til ham og sparker ham ind gennem døren til hallen. Det er simpelthen suverænt lavet. ... Og føj dertil Zimmers episke musik, som aldrig har været bedre.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: