James Gunn og Peter Safrans tilkomst som pionererne for det fremtidige DCU betyder tilsyneladende at posen skal rystes – og som Gunn selv siger, “kommer vi ikke til at gøre hver eneste person glad hvert eneste skridt på vejen.”

Patty Jenkins afslutter tilsyneladende ikke sin “Wonder Woman”-trilogi. Warner Bros. ønsker ikke at gå gå videre med udviklingen af filmen, der ifølge The Hollywood Reporter betegnes som død i dens nuværende tilstand. Jenkins og hendes medforfatter Geoff Johns havde efter sigende afleveret et treatment, som ikke stemte overens med den vision, som Warner Bros., Safran og Gunn har for superhelteuniverset.

Deadline understøtter denne nyhed og tilføjer, at man var bekymret for de samme strukturelle problemer, som vi oplevede i “Wonder Woman 1984”. Jenkins fik efter at have modtaget noter fra WB-ledelsen muligheden for at forsøge sig på ny med “Wonder Woman 3” – noget som instruktøren dog takkede nej til.

Ifølge The Wrap var det Warner Bros. Film Group-lederne Michael De Luca og Pamela Abdy, der tog beslutningen om ikke at fortsætte udviklingen af Jenkins’ “WW3”, men Safran og Gunn var enige i, at hendes historie ikke fungerede.

Jenkins har efter sigende været forfærdeligt utilfreds med De Luca og Abdys beslutning og har – hvis The Wraps kilder er at tro – sendt De Luca en Wikipedia-definition på et “character arc“.

 

Rygtemøllen: Henry Cavill, Jason Momoa og The Snyderverse

At man ikke fortsætter med Jenkins-filmen betyder ikke nødvendigvis enden på den ikoniske superhelt i DCU. WB er nemlig stadigvæk interesseret i at lave en ny “Wonder Woman”-film, men nu er spørgsmålet, om Gal Gadot har lyst til at vende tilbage til rollen uden Jenkins bag roret.

“Wonder Woman 3”-nyheden udgør ifølge THR dog kun en brøkdel af en større omvæltning hos DC. Mediet har nemlig rapporteret en række rygter angående DC-universets fremtid.

Det rygtes blandt andet, at man forsøger at afrunde det, der populært går under navnet The Snyderverse – altså den del af DCU, der blev bygget på Zack Snyders fundament. Det vil betyde, at vi ikke får den rapporterede “Man of Steel 2”, mens “Aquaman”-franchisen vil stoppe efter “The Lost Kingdom”, der udkommer den 25. december næste år. Derudover må vi sandsynligvis også vinke farvel til Momoa som havhelten, mens Cavills højt hypede comeback altså heller ikke vil blive til virkelighed.

Rygterne siger også, at WB diskuterer at klippe Cavills og Momoas cameos ud af “The Flash” af frygt for at love noget, man ikke har tænkt sig at holde – altså deres fremtid i DCU. Momoa er dog ikke nødvendigvis færdig med DC, da det betragtes som en mulighed, at han kan påtage sig rollen som den udenjordiske antihelt Lobo i fremtiden.

Cavill fik teknisk set sit Superman-comeback, da han kort optrådte i “Black Adam”, der fik premiere i november, hvilket han kort efter selv gjorde officielt.

Det ser dog heller ikke lyst ud for Dwayne Johnson-karakteren – i hvert fald ikke på solofilmsniveau. Efter en skuffende præstation i biograferne, skal vi ifølge THR‘s rygter nemlig ikke forvente at se en fortsættelse til filmen.

I øjeblikket er der dog flere andre DC-film på vej, navnlig “Shazam! Fury of the Gods” og “Blue Beetle”, der netop har fået sin første plakat, men det står uklart, hvad deres eventuelle succes ville betyde for deres fremtid. Samtidig ser det ud som om, at man ikke kommer til at ændre noget ved Matt Reeves’ “Batman”-univers.

Det er naturligt, at et selskabs planer ændrer sig, efter en ny ledelse kommer til. Hvor det virker sikkert, at Patty Jenkins’ udgave af “Wonder Woman 3” ikke bliver til virkelighed, efter både THR, Deadline og The Wraps rapporter peger i samme retning, må vi indtil videre tage resten af nyhederne med et gran salt. Det skal nemlig igen understreges, at THR’s rapport bygger på rygter.

Gunn har da også selv været ude at kommentere på THR-artiklen i en række Tweets, hvor han bl.a. siger, at “noget af det er sandt, noget af det er er halv-sandt, noget af det er ikke sandt, og noget af det har vi ikke besluttet, om det er sandt eller ej.”

Hvilke dele af rapporten, som holder, kan vi altså ikke sige med sikkerhed, og vi må desværre væbne os med tålmodighed. Gunn beder os nemlig om at vente på svar om DCU’s fremtid. Du kan se resten af hans Tweets herunder.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 filmz-DonOlsen 1 år siden

De måtte ellers for min skyld meget gerne Caste en ny skuespiller til batman fordi han er og bliver aldrig batman i min optik.

Skriv ny kommentar: