Streaming-tjenesten fra WarnerMedia kommer til at koste omkring 16-17 dollars om måneden.

Netflix, Amazon og Disney+ kan som bekendt også vente konkurrence fra WarnerMedia i den kommende streaming-krig.

Tjenesten fra Warner har endnu ikke et officielt navn, men prisen bliver angiveligt 16-17 dollars om måneden i USA, skriver The Wall Street Journal.

Dermed bliver Warner-tjenesten blandt de absolut dyreste på streaming-markedet sammenlignet med konkurrenterne.

Her holder Netflix en amerikansk pris på 13 dollars, imens Disney Plus har annonceret en start-pris på 7 dollars om måneden.

Warner-tjenesten indeholder dog flere forskellige udvalg samlet i én løsning.

Adgang til HBO følger med, ligesom filmkanalen Cinemax er med sammen med film og serier fra Warner Bros., der har rettighederne til DC Films og “Harry Potter”-franchisen.

En undersøgelse har målt tilfredsheden med de forskellige streaming-tjenester på markedet – læs om det her.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Wow - for dyrt.
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

tja det er dyrt men med HBO med i pakken, går det nok meget godt op :)
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

#2 Men nu er meningen med streaming jo at man kan vælge hvad man vil have. Det skal jo helst ikke ende med at streamingtjenesterne klimper sig sammen, så man skal betale alt for meget til før store pakker, som det er tilfældet med tv-pakkerne.
Gravatar

#4 Mejse 1 år siden

#3 det ville altid komme til at ske, især når der er to streaming tjenester med samme ejer....det er meget fint alle har en ide om at det er "meningen" med streaming tjenester, det er bare ikke rigtig sådan det fungere....det var meningen, nu større streaming bliver og nu mere tv går ned, nu mere vil streaming blive som tv, der er bare for mange penge i det til at lade være :)

præcis ligesom mere modificer bare tv-pakker, er blevet en ting, for at konkurrerer med streaming, fungere det også bare den anden vej fordi det er der pengene er.

lige med warner og hbo bliver det jo også anderledes i usa.....da man ikke kan have hbo streaming uden deres tv-kanal....men nu har mulighed for det med warner streaming service, men det er jo slet ikke den samme streaming service hbo bruger i vores del af verden.

men det er bare første gang man ser det...vil blive mere og mere udbredt, især blandt mindre niche services, til at starte med.

meningen med streaming er at tjene penge....hvis det er sådan her der er flest penge i det, så er det meningen.
Gravatar

#5 Geekalot 1 år siden

Byder dem velkommen, tror da også vi skal have den her hjemme, når det kommer. Indholdsvis syntes jeg ikke prisen er dyrt. Så Netflix, disney+ og Warner bliver det nok. Stadig billigere en, en ubrugelig tv pakke fra YouSee af :)
Gravatar

#6 Mejse 1 år siden

#5 tja jeg mener du kan få en del streaming services billigere, som forreksempel netflix, hbo, viaplay og andre med en "ubrugelig" bland selv pakke for yousee....så hvis det er prisen det handler om er det er lidt forældet syn på tingene :) men ellers er jeg enig.
Gravatar

#7 Geekalot 1 år siden

Du får ikke streaming med i deres normal pakker. Den til de 6-700 havde vi ikke, så vidt jeg husker.
Men ud af os 6 mennesker er der ingen der ser tv i dag. Ungerne ser Youtube, vi gamle ser Netflix eller dansk filmskat.
Sådan tror jeg flere og flere vælger at gå, dog uden jeg ved noget om det.
Gravatar

#8 Mejse 1 år siden

#7 det6 er derfor jeg sagde bland selv pakke ;) men nej det er rigtigt i den lille tv pakke som vel er "normal" pakken er de ikke med, også derfor jeg sagde det var et lidt uopdateret synspunkt :) de har faktisk både netflix og dansk filmskat i deres blandselv pakke tror jeg...men man skal selvfølgelig have mere før det er en overskuds forretning :)

der er bestemt flere og flere der går den vej, og når streaming løser de udfordringer de har med at streame sport direkte, så vil det være en af de afgørende dødsstød til normalt tv....dog er normalt tv stadig mange MANGE gange større end streaming overordnet set :)

Skriv ny kommentar: