Ubisoft tager endnu en gang springet ind i filmverdenen, da optagelserne til ‘Watch Dogs’-filmen er startet.

Spiludgiveren delte nyheden med et bag-kulisserne-billede på X/Twitter. Det er et mystisk billede, der kun afslører et klaptræ og en person, der passende sidder ved en computer. Filmen skal instrueres af Mathieu Turi, kendt fra ‘The Deep Dark’ og ‘Meander’. Historiedetaljerne holdes hemmelige for nu.

Selvom der ikke er afsløret nogen plotinformation om Ubisofts Watch Dogs-film, er vi ikke helt i mørke om, hvordan filmen vil blive sammensat. I juni rapporterede Deadline, at projektet havde fået to af 2023’s største gennembrudsstjerner, Tom Blyth (The Ballad of Songbirds and Snakes) og Sophie Wilde (Talk To Me).

Detaljer om Blyth og Wildes roller i Watch Dogs-filmen er uklare. Manuskriptets oprindelige udkast blev håndteret af Christie LeBlanc, med nye revisioner af Victoria Bata.

‘Watch Dogs’ brød igennem i spilverdenen med det oprindelige ‘Watch Dogs’ i 2014. Den første del i Ubisofts teknologifokuserede serie fortalte historien om Aiden Pearce, en hacker med evnen til at manipulere teknologi i sin omgivelse. En efterfølger, der foregik i San Francisco, blev udgivet i 2016, men serien leverede senest et London-sæt indslag med 2020’s ‘Watch Dogs: Legion’.

Ubisoft har forsøgt at få en ‘Watch Dogs’-film i gang i mere end et årti. Mens projektet endelig har fundet sin fodfæste, venter vi stadig på at høre en udgivelsesdato. I mellemtiden kan du læse om de seneste nyheder om Assassin’s Creed-serien og udgiverens The Division-film.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: