På trods af at filmen blev lækket på internettet en måned før, den fik premiere, og den har modtaget blandede anmeldelser, så sejrede “X-Men Origins: Wolverine” stort i de amerikanske biografer i den forgangne weekend.

Filmen omsatte for $85,1 mio., hvilket er foreløbig omsætningsrekord for en åbningsweekend i 2009. Hvis Hugh Jackman formår at fastholde publikum de næste par uger, burde omsætningen have mulighed for at vokse sig stor nok til at dække filmens omkostninger, der er estimeret til $150 mio. På verdensplan har den allerede omsat for $158,1 mio.

X-kærester” var endnu en premierefilm i weekenden, og på trods af at “X-Men Origins: Wolverine” tog en stor del af kagen, formåede filmen at omsætte for over $15 mio.

Monsters mod Aliens” gjorde noget så sjældent som at gå op på listen og er i denne weekend tilbage på top 5. Filmen er samtidig den film i år, der samlet har den største foreløbige omsætning – både i USA og på verdensplan. På begge lister ligger “Fast and Furious” nr. 2, og begge film ligner dermed hits, der kunne afføde efterfølgere.

Endnu engang kan det endvidere konstateres, at finanskrisen ikke er nået i biograferne endnu, da den samlede omsætning i biograferne i år ligger 16 procent over omsætningen på det samme tidspunkt sidste år.

I næste weekend får “X-Men Origins: Wolverine” kamp om førstepladsen fra “Star Trek” og “Next Day Air”.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 astor 14 år siden

Det må være forkert at Wolverine sælger så meget. MPAA og diverse andre har jo sagt at de vil gå konkurs fordi den blev lækket på p2p netværk før premiæren. Jeg tror det er tal der er plantet af The Pirate Coalition™, for at det skal se ut som om piratkopiering ikke skader industrien. Buuuh!

EDIT: Filmen skulle forresten omsat for ca $135,3 mio hvis den ikke var "piratiseret".
Sorry, Quaid. Your whole life is just a dream...
Gravatar

#2 filmz-Lucsen 14 år siden

Der kan man bare se, selv om filmen er pivringe så har pirateri ikke nogen indflydelse på filmens omsætning og denne gange kom filmen på nettet før premieren!

Gravatar

#3 keitel 14 år siden

Håber det går den godt, så ringe er den altså heller ikke.
Gravatar

#4 TiTl 14 år siden

Jeg syntes at det er vildt, at en film der bliver rakket så meget ned, som Wolverine, kan score så meget på B.O. Når en film som Watchmen F.eks. kun scorer 60...men det er vel okay, så laver de forhåbentlig den Deadpool spin-off der skal laves :D
Gravatar

#5 Kviesgaard 14 år siden

Det her viser vel med al tydelighed at det ikke er anmelderne, der har det sidste ord og skulle have sagt i den her sag.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 Kviesgaard 14 år siden

Hvis X-Men Origin: Wolverine virkelig klarer sig så godt økonomisk som beskrevet, kan man måske håbe på en bedre to'er.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#7 neran 14 år siden

#4

Hvis Deadpool spin-offen bliver lavet ud fra hvad der sker i Wolverine, så vil det da medføre nogle problemer. Nu kender jeg ikke rigtig min X-Men historie, så ret mig hvis jeg er gået galt i byen, men
Deadpool bliver jo lavet i filmen og dør kort efter han er blevet aktiveret. Hvordan kan man lave en spin-off film om en som er død?
Afsindig Alsidige Anmeldelser af Anders - http://neranders.wordpress.com/
Gravatar

#8 rockysds 14 år siden

#7

... I et kort easter egg efter filmen vises det, at han ikke er helt død. Så hvis de ville kunne det nok lade sig gøre, hvis de virkelig var interessede i det.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#9 neran 14 år siden

#8

Det var så ikke den easter egg jeg så i biografen, men en
som lagde op til den omtalte to'er i Japan
Afsindig Alsidige Anmeldelser af Anders - http://neranders.wordpress.com/

Skriv ny kommentar: