“The Day the Earth Stood Still” fik i weekenden premiere i USA, og filmen kunne måske i den sammenhæng omdøbes til “Da billetsalget stod stille”. For selvom den fik en førsteplads på omsætningslisten, skuffede den ved en “mindre” omsætning på $31 mio. på trods af store navne og et stort markedsføringsmaskineri. Om filmen vil kunne hente de $80 mio., den angiveligt har kostet, vil tiden vise.

“Twilight” fortsætter til gengæld succesen og er stadig i top 3 efter mange uger i biografen. Filmen er nu over en omsætning på $150 mio. “Four Christmases” ligner også et hit med snart $90 mio. omsat og et fald fra sidste uge på kun 20 procent.

“Quantum of Solace” røg ned på sjettepladsen og er nu kun $10 mio. fra at blive den bedst sælgende Bond-film i USA, mens den på verdensplan mangler $80 mio. for at slå “Casino Royale” af pladsen som den bedst omsættende Bond.

Weekenden bød også på premieren på “Delgo”, der med en omsætning på under $1 mio. fra over 2100 biografer satte rekorden som den dårligste premiere for en film distribueret i så mange biografer nogensinde. Så så “Punisher: War Zone”s fald på over 70 procent i denne uge pludselig ikke så galt ud…

I næste uge er der premiere på “Syv liv”, “Eventyret om Despero” og “Yes Man”.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Bardoboy 14 år siden

Jeg vil have Twilight nu!!!!!
Gravatar

#2 theassociate 14 år siden

Jeg forstår ikke at den ovenstående nyhed antyder at The Day the Earth Stood Still har solgt trægt - 31 millioner i weekendomsætning er ganske godt for en film med $80 millioner stort budget på det nationale marked kun. I øvrigt er der flere trade publications som skriver at det var en ganske god åbning for filmen og at julen er kommet tidligt til 20th Century Fox...
Gravatar

#3 kasperfmn 14 år siden

Det bliver ikke noget gigantisk hit, det tror jeg ikke, men et flop er det heller ikke ligefrem.

Skriv ny kommentar: